Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja està a la venda l’abonament per a la temporada d’hivern 2022 del Gran Teatre d’Alzira

Sis espectacles a un preu de 42 euros i amb la compra de l’abonament emporta’t un detall commemoratiu del centenari del Gran Teatre


.-000331

._000807

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ja ha posat a la venda l’abonament teatral per al primer trimestre de l’any 2022.

Es podrà comprar fins al dilluns 10 de gener a través de www.notikumi.com i a la taquilla del Gran Teatre, el dimarts 4 i divendres 7 de gener de 19.30 a 21 hores. El preu de l’abonament, per a sis espectacles és de 42 euros, i de 32 euros el preu reduït per a carnet jove i jubilats.

Les entrades individuals per als espectacles inclosos en l’abonament es poden comprar a partir del dimarts, 11 de gener de 2022, a través dels sistemes habituals de compra en notikumi.com i la taquilla del Gran Teatres els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

Amb esta iniciativa, la Regidoria de Cultura, pretén que els veïns i veïnes d’Alzira i de tota la comarca gaudixen del teatre amb uns espectacles de primer nivell i amb uns preus molt més assequibles del que sol ser el seu preu habitual. Alfred Aranda, regidor de cultura, destaca que estos avantatges són possibles gràcies a la subvenció per part de l’Ajuntament d’Alzira que assumix els costos.

A més, amb la compra de l’abonament teatral trimestral per a gener, febrer i març es regalarà un detall commemoratiu del centenari del Gran Teatre.

 

Els espectacles que estan emmarcats en este abonament són els següents:

- El divendres, 14 de gener, a les 20.30 hores en el Gran Teatre, FAMÍLIA NORMAL, de l’Horta Teatre.

- El dissabte, 29 de gener, a les 20.00 hores en el Gran Teatre, MALVIVIR, de l’AY TEATRO, amb Aitana Sánchez- Gijón.

- El divendres, 11 de febrer, a les 20.30 hores en el Gran Teatre, BURUNDANGA d’OLYMPIA METROPOLITANA.

- El dissabte, 19 de febrer, a les 20.30 hores en el Gran Teatre, LA MORT I LA DONZELLA, de l’INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA.

- El divendres, 25 de febrer, a les 20.30 hores en el Gran Teatre, ICÀRIA, de LA DEPENDENT.

- El divendres, 11 de març, a les 20.30 hores en el Gran Teatre, LA PANADERA, de CENTRO DRAMÁTICO NACIONAL, EL SILENCIO TEATRO I IRIA PRODUCCIONES, amb Sandra Ferrús.

Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 

.-000132VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal