Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 3 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Quants ponts tenim i quins dies són festius en 2022?

En Alzira també són festius el 25 d’abril, Sant Vicent Ferrer, i el 23 de juliol, Sant Bernat


 

.-000367

._000780

L'1 de gener és el primer dia de l'any i el primer festiu nacional i aquest 2022 ha arrancat amb la novetat que el festiu és menys dia de festa, ja que ha caigut en dissabte. A Espanya hi ha 8 festius nacionals comuns a totes les regions, als quals se sumen després altres 4 dies de festa entre els de la Comunitat Autònoma i els festius locals fixats per cada Ajuntament. El primer pont de l'any arriba amb el dia de Reis, ja que en 2022 el 6 de gener és dijous.

En concret, els 8 dies que seran festa en tota Espanya en 2022 són: el dissabte 1 de gener (Any Nou), el dijous 6 de gener (Epifania del Senyor), el divendres 15 d'abril (Divendres Sant), el dilluns 15 d'agost (Asunción de la Verge), el dimecres 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), el dimarts 1 de novembre (Tots Sants), el dimarts 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola) i el dijous 8 de desembre (Immaculada Concepció).

En la Comunitat Valenciana són també festius:

- El 19 de març (dissabte)

- El Dijous Sant, 14 d'abril.

- Sant Joan, 24 de juny (divendres)

- El 9 d'Octubre, que enguany cau en diumenge, per la qual cosa no es decreta que siga dia festiu.

 

CONSULTA ACÍ TOTS ELS FESTIUS

EN CADA LOCALITAT DE LA CV

 

 

._000619

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal