Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira incorpora 63 nous treballadors gràcies als plans per al foment de l’ocupació EMPUJU i ECOVID

Comptaran amb contracte laboral d’obra i servei amb una duració de 12 mesos i a jornada completa



._000677

._000556

Un total de 63 persones començaran a treballar a l’Ajuntament d’Alzira abans que comence 2022 gràcies als programes de foment de l’ocupació EMPUJU i ECOVID, convocats pel Servei d’Ocupació Labora, de la Generalitat Valenciana, i cofinançats pel Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. Al llarg de l’any que acaba, les contractacions mitjançant els plans de foment d’ocupació a Alzira ascendixen a un total de 163 persones, segons assenyalen des del Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, Idea.

«La contractació per un any d’estes 63 persones amb l’ajuda del Servei Labora per valor d’1,3 milions d’euros ¬-que és la segona ajuda més alta de la província de València-, suposa tot un impuls a les polítiques d’ocupació i a la reducció de l’atur en la nostra ciutat», ha declarat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, regidor d’Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus.

El pla EMPUJU 2021 és un programa de foment de l’ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals, en el marc del programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. Els contractes tenen una duració de 12 mesos i suposen la contractació laboral d’obra o servei a jornada completa. L’objectiu específic del pla, detallen des d’Idea, és donar suport a l'accés al mercat de treball, la creació de llocs de treball i l'ocupació de qualitat, així com el manteniment de l’ocupació, inclosala juvenil, i el suport als treballadors per compte d'altri i als emprenedors. L’import total concedit a l'Ajuntament d'Alzira per este pla d’ocupació és de 561.920,28 euros. S’han registrat candidatures d’un total de 226 persones, de les quals se n’han presentat al procés 135. El total de contractacions que es realitzen a l’empara de l’EMPUJU 2021 és de 27 i les categories de les contractacions són 10 amb nivell A2, 5 de C1, 6 de C2 i 6 d’AP.

Pel que respecta al programa ECOVID 2021, es tracta d’un pla destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys per entitats locals, també en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). De la mateixa manera que l’EMPUJU, es tracta de contractes laborals d’obra o servei amb una duració de 12 mesos i a jornada completa. L’import total concedit a l'Ajuntament d'Alzira és de 742.478,16 euros. Un total de 315 persones han estat registrades com a candidates, de les quals 175 han acabat presentant-se. El procés es formalitza amb la contractació de 36 persones aturades i la categoria de les contractacions és la següent: 15 del nivell A2, 2 del C, 7 del C2 i 12 d’AP.

El pla estratègic de subvencions de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació preveu, entre els seus objectius operatius, millorar l’accés a l’ús de col•lectius de difícil inserció laboral, per a la qual cosa preveu que se subvencione la seua contractació i l’aplicació de polítiques amb perspectiva de gènere a través dels plans de foment de l’ocupació. Igualment, este programa de subvencions s’inserix en el pla integrat per a la millora de l’ocupabilitat i l’activació de les persones de més de 30 anys 2017-2020 (Avalem Experiència) de la Generalitat. Entre les línies d’actuació d’este pla figura el suport a la contractació, i s’especifica com a col•lectius prioritaris, entre altres, el de majors de 45 anys o el de persones en situació de desocupació de llarga o molt llarga duració, detallen.

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000843

._000848
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 29/12/2021
Es una vergüenza que algunas plazas hayan quedado desiertas por falta de personal cualificado.
¿Fracaso de la formación?
Saludos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal