Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira llança la segona edició de calendaris de butxaca

El calendari es pot aconseguir en l’Ajuntament d’Alzira, en la Tourist info i en La Clau


._000850

._000846

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat la segona edició de calendaris de butxaca per al 2022 utilitzant la imatge realitzada per el pintor, restaurador i muralista alzireny, Toni Espinar, compost per imatges representatives en blanc i negre de la ciutat d’Alzira rodejant el nom de la ciutat escrit amb cridaners colors. El calendari es pot aconseguir en l’Ajuntament d’Alzira, en la Tourist info, en la Clau.

La imatge del calendari mostra el passat i present d’Alzira: el passat àrab amb els arcs islàmics dels segles XI-XII que podem admirar a les restes de muralles de la plaça del Mercat; la torre dels Coloms del monestir de Santa Maria de la Murta, un cenobi del qual hi ha documentada la seua data d’inici, l’11 de febrer de 1401, i que podem visitar en el majestuós paratge municipal de la Murta. Els casalicis dels Sants Patrons, datats en 1717, l’únic vestigi que queda en l’actualitat del que fora port de Sant Bernat, desaparegut en la passada dècada dels 60. I per últim, la part més moderna de la ciutat representada per la plaça més emblemàtica i cèntrica de la ciutat, la plaça Major, que concentra bona part de l’activitat social d’Alzira i que en la dècada dels 80 va ser remodelada per a convertir-se en el que és hui en dia, un espai ampli per al gaudi dels alzirenys.

«Amb l’edició dels calendaris de butxaca hem volgut plasmar a través d’imatges alguns dels elements patrimonials d’Alzira. Fent una simple mirada al cartell tenim una ràpida referència d’allò que podem oferir tant monumentalment com en el terreny festiu, amb la declaració de les Falles i la Tamborada com a Patrimonis Culturals Immaterials de la Humanitat per la UNESCO; la Setmana Santa com a Festa d’Interés Turístic Nacional; i els Moros i Cristians com a Festa d’Interés Turístic Comarcal», segons la regidora de l’àrea de Turisme i Patrimoni, Isabel Aguilar.

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000851

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal