Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La flota de vehicles de FOVASA adjudicatària del servici de neteja a Alzira es renova per complet

“Amb tota esta nova maquinària es facilitarà la tasca dels treballadors i es millorarà la qualitat del servici que es presta al conjunt del veïnat”


 

._000780

FOVASA renova tots els vehicles destinats a la neteja viària de la nostra ciutat. A l’acte de presentació de la nova flota ha assistit el regidor de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, acompanyat pels membres i personal de l’empresa.

Un total de cinquanta-huit nous vehicles formen part de la renovació al que hi ha que afegir cinc-cents huitanta nous contenidors de càrrega lateral de 3.200 litres, així com dos-cents cinquanta-nou amb capacitat de 1.100 litres.

«La maquinària adscrita al Servei Integral de Neteja Viària d’Alzira està compost de vehicles de nova generació amb totes les prestacions necessàries per a oferir el mi-llor servici. Es tracta de maquinaria més ecològica i d’última generació», segons el regidor de l’àrea, Fernando Pascual. 

Els vehicles van retolats amb l’eslògan: Alzira més neta. Perquè també és ta casa.

Entre el nou parc de maquinària cal destacar recol•lectors de càrrega lateral, així com de càrrega posterior; portacontenidors; hidronetejadora; agranadora d’aspiració; quad; bufadores; carrets d’agranar; equips neteja contenidors, etc

«Amb tota esta nova maquinària es facilitarà la tasca dels treballadors i es millorarà la qualitat del servici que es presta al conjunt del veïnat», ha afegit el regidor.

Ajuntament d'Alzira

 


.-000006

._000809

 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 16/12/2021
"[...] segons el regidor de l’àrea, Fernando Pascual"
¡Mentira!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal