Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Sanitat posa a l’abast dels establiments l’aplicació Covid Check per a controlar la validesa del certificat COVID a partir de dissabte

Covid Check és una app gratuïta per a telèfons i tauletes disponible tant en el sistema Android com per a iOs


.-000415

._000351

Des de dissabte a les 00.00 hores serà obligatori mostrar el certificat COVID per a accedir als establiments d’oci, de restauració (amb aforament de més de 50 persones) i d'activitats recreatives i d'atzar amb restauració, a esdeveniments i celebracions (amb més de 500 persones) on no sempre es puga dur mascareta, i a visites a hospitals (quan es permeten) i residències de serveis socials. A partir de hui, es publica al web https://coronavirus.san.gva.es/es/inicio de la Conselleria de Sanitat un enllaç amb els detalls relatius a esta mesura.

 

Segons expliquen des de Sanitat, hi ha tres certificats vàlids: el de vacunació, el de diagnòstic i el de recuperació. Estos certificats es poden obtindre presencialment al centre de salut o en qualsevol moment per internet (amb la SIP i el mòbil) al web https://coronavirus.san.gva.es/es/certificado-digital-ue.

 

Per a accedir als espais indicats s’haurà de portar el certificat (imprés o al teléfon) i mostrar-lo juntament amb el DNI o passaport quan ho demane el personal del local o establiment.

 

La Conselleria de Sanitat ha enviat als ajuntaments informació relacionada amb el control dels certificats COVID per part dels establiments afectats per la mesura, on indica que ha posat a l’abast dels interessats una aplicació lliure específica per a este fi: Covid Check, una aplicació que arreplega les dades de claus públiques de diferents països del repositori europeu, amb els quals es pot comprovar la veracitat del certificat COVID. Amb ella, els establiments d'hostaleria, oci, hospitals i residències poden controlar el certificat COVID en els accessos a la porta d'entrada, a partir de l’entrada en vigor de la mesura, la nit del divendres al dissabte, segons ha informat la Generalitat Valenciana.

 

Els professionals poden descarregar-se esta APP lliure en els seus telèfons o tauletes per a verificar l'autenticitat i validesa del certificat al següents enllaços:

- Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=lu.etat.ci.dcc.android&hl=en&gl=us

- iOS: https://apps.apple.com/lu/app/covidcheck-lu/id1570218766

 

Manual d’instruccions de Covid Check

Així mateix, a partir de hui al web estarà disponible també el manual d’instruccions de l’aplicació per a la lectura o la descàrrega, on podran trobar resposta a les preguntes més freqüents i a través del qual podran a més a més descarregar-se els materials gràfics que hauran d’exhibir a un lloc visible de l’establiment. Demà divendres es publicarà en el DOGV la resolució que regula l'ús del certificat COVID en la Comunitat Valenciana. 

Ajuntament d’Alzira

 

 
._000808
._000811
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 03/12/2021
Y sigue la torre de Babel viva con gran fanatismo, dialectos y lenguas, que ganas tengo que el final llegue a este planeta Tierra que Dios creo sin razas, sin idiomas sin divididas tierras y sin bañadas de sangre banderas.
Maya la profeta, siendo Dios sin ser yo, las verdades saldrán con gran resplandor de la oscuridad que el ser humano creo.
bernaet - 03/12/2021
Las verdades del barquero saldrán cuando usted se vaya a su planeta y nos deje vivir con nuestras costumbres y con nuestras verdades ya esta bien de decir tantas mentiras y si no está a gusto aquí lo tiene bien claro váyase a su planeta señora Interplanetaria y déjenos vivir a nuestro aire, el señor Jesús quiere qué estemos felices en la tierra y no aguantar el toston que suelta cada vez qué algo no le gusta. Salud y mucha fuerza para aguantar tanta tontería suya, buena suerte y mucha salud. Amunt Valencia
Xe què bo - 03/12/2021
Has pinchado varias veces el botón "Enviar" y el sistema te considera spam.
Benito - 03/12/2021
No te pongas nervioso Xurret, con darle una vez a enviar ya es suficiente, ¡serás burro!
Xe què bo - 03/12/2021
Tant poderós que es el teu rosadedeu no parla cap llengua? Això vol dir que els que parlen anglès,castella, alemany, valencià, rus se'n va al infern de cap sense passar pel purgatori? Vols dir que hi ha que parlar el teu "castenallo" com fa el mussol de benito, uelet, eugeniet i resta de "sabudos" d'açi? Per mi ja pots agafar el teu ovni i ahuecar, si vas tan espaiet com en cotxe se pot calar i posat ulleres de sol per al "resplandor"
El ovni tindrà la bandera i matrícula del teu planeta?
Diego - 03/12/2021
¿Entonces en bares de 10,20,30,40 y 49 personas no hace falta? ¿Que en ellos no entrara gente no vacunada? Y que estos que nos están gobernando no pueden ser mas tontos. Asi nos va, creciendo la incidencia Covid sin parar. Bueno , y eso de que estas noticias nos las escriban en catalan , iros acostumbrando y disfrutar de lo votado.
Traca - 04/12/2021
Ayy que risa me da. ¿Los trabajadores del ayuntamiento están todos vacunados? ¿Estáis seguros?
Y para entrar a la biblioteca, o a la piscina cubierta, a la pista de atletismo, al recinto ferial, al Gran Teatro o al cementerio también lo van a pedir? Es solo para "fotre" a la hostelería???

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal