Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 29 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Creu Roja distingeix a persones voluntàries, entitats i administracions d'Alzira pel seu suport al Pla Creu Roja Respon

Creu Roja va llançar en març de 2020 la major mobilització de recursos, capacitats i persones de la seua història, el Pla Creu Roja Respon, enfront de la COVID-19 per a atendre les persones més vulnerables


 

 

 

Creu Roja ha celebrat un acte de reconeixement a Alzira dirigit a persones voluntàries, empreses, donants, associacions i administracions que s'han bolcat amb l'organització humanitària des de l'inici de la pandèmia a través del Pla Creu Roja Respon.

El Pla Creu Roja Respon, la major mobilització de recursos, capacitats i persones de la història de Creu Roja, és una intervenció integral enfront de la COVID19 a través de diferents accions, que ha comptat des del primer moment amb el suport de la societat d'Alzira. Un total de 189 persones voluntàries han participat en l'operació demostrant el seu compromís humanitari amb les persones més afectades per la COVID-19.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, la delegada de Creu Roja en Alzira Mari Creu Carrió i el vicepresident provincial de Creu Roja a València, Salvador Folgado.

La finalitat és posar en valor la solidaritat de persones voluntàries, empreses, donants, associacions i administracions públiques d'Alzira que han donat suport al Pla Creu Roja Respon.

En total participen 59 persones voluntàries, 35 representants d'entitats i associacions, 8 empreses i 6 membres de l'Ajuntament d'Alzira.

Sobre el Pla Creu Roja Respon a Alzira, destaquen algunes dades com el lliurament de lots d'alimentació, productes d'higiene i desinfecció a un total de 155 famílies. El voluntariat s'ha ocupat de l'atenció permanent a 18 persones majors amb visites i acompanyament a través de trucades telefòniques, especialment rellevant durant el confinament i restriccions.

El reforç escolar per a 72 xiquets/as i joves a través de les plataformes en línia, lliurament de llibres de text i material escolar ha sigut realitzat per Creu Roja Joventut. Enguany destaca el suport a la Sanitat Pública amb el trasllat a 50 persones amb mobilitat reduïda als seus centres de Salut de referència per a la vacunació, fins i tot el trasllat de l'equip mèdic als domicilis dels qui no podien traslladar-se per a rebre la seua vacuna. Així mateix, Creu Roja ha estat donant suport als vacunódromos.

En paraules de Mari Creu Carrió, delegada de Creu Roja a Alzira, “Estem molt contents de realitzar programes com RESPON que ens permeten conjuminar voluntats entre Administracions públiques, teixit empresarial i social i l'esforç dels nostres equips voluntaris”.

Creu Roja Alzira

 

 

 
._000808
._000811
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal