Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Club de Pilota Valenciana d’Alzira rep material esportiu amb motiu del seu 30 aniversari

Anirà destinat especialment per a l’escola municipal de pilota valenciana


._000594

._000765

La regidoria d’Esports de L’Ajuntament d’Alzira ha fet entrega de material esportiu al club de Pilota Valencia amb motiu del seu 30 aniversari. El material anirà destinat especialment per a l’escola municipal del pilota valenciana que cada vegada més compta amb un elevat nombre de xiquetes i xiquets que practiquen l’esport autòcton per excel·lència.

El regidor d’Esport, Fernando Pascul junt amb el tècnic municipal de l’àrea, Enric Taronger, han sigut els encarregats de fer entrega d’este lot consistent en diferents tipus de pilota per a cadascuna de les diferents modalitats, rolls de cinta adhesiva i esparadraps, didals per confeccionar els guants entre altres tipus de materials necessaris per poder realitzar la pràctica d’este esport. L’acte d’entrega s’ha realitzat al trinquet municipal i ha comptat amb la presència del president del club, Edu López i esportistes tant del club com de l’escola de pilota valenciana.

A l’acte també si li ha fet entrega per part del club de una samarreta al regidor Fernando Pascual amb la inscripció del seu nom i el número 1. L’edil ha manifestat el seu agraïment per la llavor que realitza esta modalitat esportiva, “I que fa valdre l’esport autòcton per excel·lència, formant als xiquets i xiquetes d’Alzira en la pilota valenciana i amn una planter de més de 50 pilotaries i pilotaris”. El regidor també ha volgut “Felicitar al Club de Pilota Valenciana d’Alzira per estos 30 anys d’història i de fer esport en la nostra ciutat”.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 ._000815

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 27/11/2021
L’edil ha manifestat [...]
¡Mentira!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal