Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira invertix els més de 200.000 euros de les subvencions de l’IVACE en millorar els polígons ‘Deltabel’ i ‘Carretera d’Albalat Oest’

La instal·lació de sistemes LED i de telegestió permet reduir la despesa i detectar disfuncions o robatoris


 ._000585

 .-000403

L’Ajuntament d’Alzira ha realitzat actuacions per a la millora dels polígons industrial Deltabel i Carretera d’Albalat oest a través de les subvencions concedides per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace. El municipi va ser seleccionat per este organisme de la Generalitat Valenciana com a receptor de més de 200.000 euros per a l’execució de projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i zones tecnològiques amb càrrec al pressupost de 2021.

En concret, les quantitats assignades el passat mes de març a la capital de la Ribera Alta són de 165.340 euros per a realitzar millores en l’enllumenat públic, les zones verdes i la mobilitat urbana en el polígon industrial PPI01 Carretera d’Albalat oest, i de 43.251,45 euros per a dur a terme actuacions de millora semblants al polígon industrial Deltabel.

Al polígon Deltabel ja s’han desenvolupat els treballs per a la millora de l’enllumenat públic mitjançant tres mesures d’eficiència energètica. D’una banda, s’han adequat els paràmetres i el funcionament de la instal·lació a les exigències del vigent Reglament d'Eficiència Energètica en Instal·lacions d'Enllumenat Exterior, s’ha dut a terme la instal·lació de fonts de llum de superior rendiment a les actuals i s’ha dotat la instal·lació d'elements per a la seua telegestió punt a punt, de manera que es pot optimitzar el funcionament, perquè possibilita conéixer en temps real en quina situació es troba la instal·lació, i avisa de possibles avaries o robatoris de cables, cosa que permet evitar funcionaments inadequats o paràsits, i oferix l’opció d’ajustar al màxim els règims de funcionament en funció de situacions concretes i horaris, expliquen des del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira. Les actuacions desenvolupades a Deltabel s'han concretat en la substitució de les seues 23 lluminàries per altres noves de tecnologia LED, que milloren la qualitat de la il·luminació.

A hores d’ara, s’està treballant per a millorar la zona enjardinada d’aproximadament 2.000 metres quadrats, i queda pendent la renovació de la senyalística, amb els noms dels carrers, la pintura de la senyalització horitzontal i la millora de la vertical per al trànsit, actuacions que es duran a terme en els pròxims 15 dies, anuncien.

Per la seua banda, al polígon PPI01 Carretera d’Albalat oest estan en licitació les obres de millora de l’enllumenat públic per a dotar al polígon de les mateixes tres mesures d’eficiència energètica que en Deltabel, així com la millora viària per convertir una intersecció existent, de girs a esquerres, en una rotonda, en l’avinguda de la Dignitat Humana, detallen des d’Urbanisme. Al polígon de la Carretera d’Albalat oest també està previst executar els treballs de millora de la senyalística amb els noms dels carrers, així com tornar a pintar la senyalització horitzontal i la millora de la vertical per al trànsit, i la millora de l’espai enjardinat fruit de la intersecció nomenada.

La regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, ha destacat que any rere any i amb les ajudes de l'Ivace es van millorant i implementant les infraestructures i serveis dels polígons industrials alzirenys. «Amb el consens de l'Associació Empresarial d'Alzira s'intenta prioritzar les ajudes entre les zones industrials ateses les directrius de l'Ivace quant a les actuacions que es poden realitzar i d’acord amb el pressupost disponible», explica.

Ajuntament d'Alzira

 

 

 .-000295VD 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal