Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Departament de Salut de la Ribera celebra la seua V Jornada de Promoció i Prevenció en Salut Mental

Prop de 100 professionals soci-sanitaris i educatius s'han reunit hui a Alzira per a avaluar l'efecte de la pandèmia en la salut mental de xiquets i adolescents i establir estratègies comunes


 

._000581
.-000132

Prop de 100 professionals de l'àmbit social, sanitari i educatiu s'han reunit hui a Alzira per a avaluar l'efecte de la pandèmia de coronavirus en la salut mental de xiquets i adolescents i establir estratègies de treball comuns.

Ho han fet en el marc de la V Jornada de Promoció i Prevenció en Salut Mental, organitzada pel Departament de Salut de la Ribera, i que s'ha celebrat sota el lema “Una oportunitat en el moment actual: apostem per la salut mental i la resiliència”.

La Jornada ha estat inaugurada per la regidora d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Habitatge de l'Ajuntament d'Alzira, Marina Mir, i la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Liliana Fuster, les quals han estat acompanyades pel coordinador de l'Oficina de Salut Mental de la Comunitat Valenciana, Mikel Munarriz, i el cap del Servei de Psiquiatria del Departament de la Ribera, José Enrique Romeu.

Segons ha destacat Liliana Fuster, “la pandèmia de coronavirus ha tingut importants repercussions per a la salut mental d'adults i, també de joves i xiquets”.

En este sentit, “és necessari saber a quins reptes ens enfrontem a partir d'ara des de l'àmbit sanitari i educatiu i com contribuir a la capacitat de resiliència de la població més jove, establint sinergies que ens permeten previndre i promocionar la salut mental en xiquets i adolescents; de l'assumpció hui d'este repte dependrà la societat que aconseguirem del dia de demà”.

Així, “la importància d'esta Jornada radica en el fet que, a través d'ella, els assistents podran conéixer, identificar i adquirir les estratègies que els permetran protegir la salut de xiquets i adolescents”, ha afirmat Fuster.

Departament de Salut de la Ribera

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal