Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
miércoles, 17 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 IDEA realitzarà una nova sessió de networking empresarial sobre captació de clients a internet dirigida a empresaris, pimes i emprenedors

La periodista i experta en màrqueting digital Gemma Mateos realitzarà una conferència el 24 de novembre, de 14 a 17 hores, en la Casa de la Cultura


 


._000823



._000832

 

El Servei de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus d’Alzira, Idea, organitza la jornada «Networking empresarial Idea Alzira», que tindrà lloc el dimecres 24 de novembre de 2021 a la Casa de la Cultura, en horari de 14 a 17 h.

Esta iniciativa pretén facilitar el contacte entre les empreses valencianes de la comarca de la Ribera Alta i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis de les empreses més pròximes del territori, perquè es puguen generar sinergies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i/o serveis, expliquen des del departament municipal.

El programa s’estructurarà en dues parts. En primer lloc, a les 14.10 hores, es durà a terme la conferència «Com atrapar (i no soltar) el teu client en Internet», a càrrec de Gemma Mateos, periodista i experta en màrqueting digital i comerç electrònic i col·laboradora del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de València (CEEI), que exposarà als participants les «claus fonamentals que cal seguir per a convertir-se en un líder i poder comunicar la seua proposta de valor amb eficàcia, augmentar les vendes del teu negoci i aconseguir l'èxit».

La jornada està dirigida a empresaris, gerents de pimes i emprenedors de tota la Ribera i és una actuació que està inclosa dins de les accions de promoció i visualització del programa «Alzira: 12 mesos, 12 empreses».

Després de la conferència, els participants podran posar en comú les seues impressions sobre la ponència en la pausa que es farà al claustre de la Casa de la Cultura, a les 15.30 hores. I, mitja hora després, començarà la sessió de networking empresarial, que estarà dinamitzada per Jordi Tormo, tècnic de promoció econòmica del CEEI d’Alcoi.

Esta nova sessió de networking impulsada per Idea Alzira oferix als assistents la possibilitat de realitzar contactes amb altres empresaris i pimes presents, amb un temps i un nombre de participants limitat. L’activitat conclourà a les 17 hores.

L’alcalde d’Alzira i regidor d’Ocupació, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez, creu que «esta part d’intercanvi d’experiències i de posar en comú com actua cadascú per fidelitzar la clientela és molt interessant», i convida a empresaris, gerents de pimes i emprenedors a participar en la sessió.

El termini per a inscriure’s a la nova jornada de «Networking Idea Alzira» ja està obert. Segons informen des d’Idea, hi ha 70 places disponibles per a la jornada i tan sols 35 places per a la sessió de networking.

Estes activitats es porten a terme des de l’any 2017 i, amb esta, seran deu les jornades que s’han organitzat per a enfortir les col·laboracions entre el teixit empresarial de la zona i ampliar la xarxa de contactes, un aspecte clau en l’economia actual.

Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal