Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alfred Aranda, regidor de Cultura d’Alzira, arreplega el premi al Gran Teatre en la gala d’AVETID

Dedicà el premi a les companyies, tècnics i corporacions que han ajudat a mantindre el Gran Teatre 100 anys


 


._000634



._000828

 

El regidor de Cultura d’Alzira, Alfred Aranda, juntament amb Jordi Verdú, programador cultural, i Jorge Palau, tècnic, van arreplegar anit el premi Avetid, concedit per l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià, Avetid, al Gran Teatre d’Alzira en reconeixement pel seu 100 aniversari, que suposa «tot un segle aportant riquesa cultural a la societat valenciana», segons l’organització, i pel fet de ser «un dels espais escènics amb solera de les ciutats i poblacions de la nostra terra i un dels primers espais del Circuit Cultural Valencià», destaquen des d’Avetid.

El Teatre Flumen de València va acollir l’acte de lliurament dels 25 Premis Avetid, que reconeixen en esta edició la dedicació de 10 persones i entitats en el món de les arts escèniques, que transmeten un missatge optimista, i destaquen i premien l'esforç «d'aquells que treballen per a mantindre l'escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i, en definitiva, viva».

El regidor de Cultura Alfred Aranda, va donar les gràcies a Avetid i «a totes les persones que han fet possible que el Gran Teatre es mantiguera actiu al llarg d’estos cent anys: les diferents corporacions municipals, les nombroses companyies i els artistes que hi han actuat, i a tot el personal tècnic i de sala».

Aranda va explicar que el Gran Teatre «es manté ben viu perquè, a més d’oferir una excel·lent i variada programació, compta amb la participació de nombroses entitats locals culturals, festives i eductives».

Hi va afegir que «Alzira aposta per la cultura creativa, plural i pròxima», i va comunicar que el fet de ser nomenada Alzira Capital Cultural Valenciana per al 2022 «potenciarà una major presència de companyies valencianes en la programació del Gran Teatre».

Aranda va felicitar també a l’editor Josep Gregori, d’Edicions Bromera, empresa que també ha sigut reconeguda en esta 25a. edició «per la seua contribució indispensable a la cultura i la llengua valenciana, i per fer un important treball de promoció i difusió del teatre valencià contemporani».

«Alzira ha estat doblement guardonada», va reconéixer, i va destacar la «importància» de les publicacions de Bromera «tant de teatre infantil com per a joves i adults» en l’impuls i suport a la producció de textos dramàtics valencians. 

A l’acte assistiren, entre altres autoritats, Enric Morera, president de les Corts Valencianes, Raquel Tamarit, secretària autonòmica de Cultura i Esport, regidors i representats de diversos col·lectius relacionats amb les arts escèniques. 

Ajuntament d’Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneralTeatro
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Vicent Lledó Esteller - 31/03/2022
Alzira es por méritos propios ciudad cultural, y como trabajador del ámbito de la cultura, sería algo especial que los habitantes de Alzira y comarcas limítrofes puedan disfrutar de la magnífica exposición de la artista Tetyana Karaban, que ha expuesto recientemente en la Sala Coll Alas de Gandía con mucho éxito.A quién corresponda, Departamento de Cultura, o directora de la Casa de Cultura de Alzira, MUMA ,deberían de dar oportunidades a artistas que tienen gran talento como la ucraïna Tetyana Karaban.Muchas gracias al seis doble y Alzira.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal