Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 5 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa el tractament d’endoteràpia per a combatre la processionària

Esta tècnica es basa a injectar la substància en l’arbre en qüestió i a través del flux de la saba que hi ha en l’interior dels teixits vasculars (xilema) es distribueix



.-000367

._000780

La Regidoria de Serveis Urbans està portant a terme les mesures necessàries, per a combatre la processionària en els pins que hi ha en diverses zones de la ciutat, a més dels ubicats en zones verdes i vials així com en centres educatius.

Per a realitzar les intervencions s’utilitza, com en les últimes ocasions, la tècnica de l’endoteràpia, que destaca pel respecte als tractaments de polvorització tradicionals per l’absència de nebulització de producte en el medi ambient, el sòl i l’aigua, per la qual cosa és innòcua per a la salut de les persones i animals, podent-se utilitzar a qualsevol hora del dia.

Esta tècnica es basa a injectar la substància en l’arbre en qüestió i a través del flux de la saba que hi ha en l’interior dels teixits vasculars (xilema) es distribueix. Este flux ve determinat per: la transpiració i la capacitat d’intercanvi osmòtic en les arrels, per tant, quan les dos variables es troben en funcionament el tractament és favorable i funciona a ple rendiment.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Esta tècnica innovadora ja l’hem utilitzat en altres ocasions, ja que per combatre la processionària ens permet treballar amb més fiabilitat i comoditat, tant per als pins com per al personal encarregat de fer els treballs”.

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000723

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/11/2021
"El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que [...]"
¡Mentira!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal