Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Fira d’Associacions d’Alzira capta l’interés de públic de totes les edats

Un total de trenta-sis entitats locals han participat en esta dotzena edició



._000634

._000828

El bon oratge i les ganes d’eixir al carrer animaren el dissabte la 12a edició de la Fira d’Associacions d’Alzira, una iniciativa que organitza el Consell de la Joventut amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i que, tot i estar protagonitzada per col·lectius de joves, ha captat l’interés de públic de totes les edats, segons ha destacat la regidora de Joventut, Leticia Piquer.

«Hi ha un ambient intergeneracional a la fira», constata, i considera que «és la resposta de la població a la important labor que les associacions i col·lectius de joves d’Alzira fan per crear xarxes de cures per a les persones i per al territori».

Així mateix, Piquer creu que la vigència de la fira després de dotze anys «és una mostra del fet que Alzira compta amb un moviment associatiu molt fort».

La plaça Major va acollir dissabte passat la Fira d’Associacions d’Alzira, en la qual van participar un total de 36 associacions i col·lectius de la localitat. L’aplec és una bona ocasió per a conéixer un poc millor les diferents associacions alzirenyes i participar en les exhibicions i demostracions que van realitzar al llarg de tot el matí. Les entitats participants disposaren d’un espai on exposar material divulgatiu i on dugueren a terme tallers per a totes les edats.

També hi hagué activitats, actuacions i mostres a l’escenari, així com dues exposicions, de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals i de la Unió per les Pensions. La regidora Leticia Piquer destaca l’ambient «molt festiu i lúdic» viscut el dissabte, i que es va veure intensificat gràcies al pas de les cercaviles dels Moros i Cristians per la plaça Major, que van portar així el seu públic a la Fira d’Associacions.

«El temps va aguantar i les activitats es desenrotllaren d’acord amb el ritme i el programa marcat», indica. Enguany, considera Piquer, la fira ha guanyat diversitat: «Ha comptat amb entitats noves, com Fuentes solidarias, sobre iniciatives a benefici de les comunitats africanes, i amb activitats noves, com la desfilada de gossos en adopció de La Cua», explica.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal