Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA Alzira engega una nova edició de ‘Formaemprén’ per a capacitar a emprenedors locals i millorar les idees de negoci

Les ponències se succeiran fins al 4 de novembre y el millor projecte empresarial rebrà un premi amb una assignació de 300 euros


 


._000829



 ._000836

 

Jordi Tormo ha sigut el primer ponent del nou cicle de xarrades del programa «Formaemprén». Els participants han pogut aprendre com definir el seu model de negoci d’èxit a partir de les paraules i l’experiència de Tormo, representant del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València, que dona suport a esta nova edició d’este programa d’entrenament, organitzat pel Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, Idea.

Els tècnics del CEEI de València possibiliten la capacitació dels participants en el procés d'iniciació de cada un dels seus projectes empresarials, o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si es tracta d’empreses de recent constitució.

L’alcalde d’Alzira i regidor d’Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez, ha acudit a esta primera ponència i ha agraït la col·laboració del CEEI des de fa una dècada en este programa municipal.

Per a Gómez és «una iniciativa important perquè ara, després de la COVID-19, els participants puguen crear una nova imatge i engegar noves estratègies de negoci, que són importants de cara a la innovació i a la incorporació de màrqueting a la visió telemàtica».

Tot això, assegura, «és important que els nous emprenedors, que són generalment gent jove, ho tinguen en consideració» com a recursos per a fer créixer els seus projectes. L’alcalde destaca que «des de l’Ajuntament donem suport mitjançant el «Formaemprén» a estos futurs empresaris i comerciants de la nostra ciutat».

Les sessions se succeiran fins al 4 de novembre. Demà serà el torn de Juan Sim, que presentarà la xarrada sobre «Treball grupal amb ferramentes BIK I», i el 21 d’octubre Guillermo Forteza parlarà sobre «Màrqueting d’èxit».

La setmana que ve, Isidro Campo s’encarregarà d’oferir formació sobre «Com construir un equip d’èxit. Com realitzar presentacions d’impacte» i Paqui Frías presentarà dues sessions consecutives relacionades amb la preparació del pla econòmic financer, els dies 27 i 28 d’octubre. Ja en novembre, tindran lloc les sessions finals: Jordi Tormo oferirà tutories individuals per a preparar el test del pitch, el 3 de novembre, i s’encarregarà també, juntament amb Jesús Casanova, de valorar les presentacions dels projectes dels participants davant el comité d’experts el 4 de novembre.

En esta darrera sessió, a més a més, es decidirà el premi al millor projecte empresarial, que rebrà com a recompensa una Targeta d'Alzira valorada en 300 euros.

La iniciativa s'organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip de 4 hores, on es tracten els pilars bàsics de tot projecte i que són el model de negoci, tècniques per a un màrqueting d'èxit, nocions per a preparar el pla econòmic financer i recomanacions sobre com construir un equip, expliquen des d’Idea. La iniciativa permet també als emprenedors «compartir els seus coneixements, inquietuds i millorar el seu projecte», asseguren.

Ajuntament d’Alzira

 

._000006VD
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
EconomíaComerciosEmpleoEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal