Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 7 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar

Imatge d'arxiu | Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 La celebració de les Falles a Alzira obliga a la modificació del servici en algunes parades de l’autobús urbà

Des de la Regidoria de Serveis Urbans es demanen disculpes per les molèsties que puguen ocasionar als usuaris


 

._000841

La celebració de la festa de les Falles en la nostra ciutat obliga a la modificació del servici en algunes parada de l’autobús urbà que detallem a continuació:

Del 6 al 12 d’octubre queden sense servici les parades de plaça Major i Pérez Galdós. La parada es trasllada a la plaça del Regne, amb parades provisionals en el carrer Unió, a l’encreuament en els carres Taronger i Sagunt.

Del 8 al 12 d’octubre amb motiu de les mascletaes quedarà anul•lada temporalment, durant el temps de muntatge i disparada de mascletà, la parada de la plaça del Regne traslladant-se a l’estació d’autobusos.

Del 9 al 12 d’octubre queden sense servici les parades de Jaume d’Olid, Camilo Dolz-J. Pau, Hort dels Frares-Primer de Maig, Hort dels Frares-Centre de Salut II, sent les parades més pròximes les d’avinguda Pare Pompili-la Muntanyeta en direcció a l’Hospital i la del carrer Doctor Ferrán-Benimuslem.

L’11 i 12 d’octubre, a partir de les 17 hores, amb motiu de l’ofrena i la festa del pasdoble quedaran sense servici les parades Sants Patrons-Correus i Plaça del Regne direcció a l’estació, traslladant-se la parada a l’estació d’autobusos.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans es demanen disculpes per les molèsties que puguen ocasionar als usuaris estos canvis necessaris davant la celebració de les festes falleres a Alzira.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea aclarix que «Totes estes modificacions temporals estan degudament anunciades en les parades afectades així com en el web alzibus.es»

Ajuntament d'Alzira

 


._000738 
 
._000810

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal