Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.867 Fotografías: 108.853 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira va albergar la gala dels ‘Premis de les Lletres Falleres 2021’

Amb l'assistència de les Falleres Majors d'Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz amb les seues Corts d'Honor


._000550

._000697 
 

En la vesprada del divendres 1 d'octubre, la ciutat d'Alzira va albergar la gala dels premis de lletres falleres de 2021, amb l'assistència de les FFMM d'Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz i les seues Corts d'Honor, la diputada de normalització lingüística Dolors Gimeno, l'alcalde de la nostra ciutat Diego Gómez, el regidor de festes i comunicació Xavi Pérez, el regidor de Cultura Alfred Aranda, el regidor Bernat Ríos i la regidora Clara E. Aledon, la presidenta de Lletres Falleres Gemma Altur i l'Executiva de la JLFA, alcaldes, FFMM, presidents i directius de les federacions, juntes locals i comissions de moltes de les poblacions falleres participants.

En un any tan difícil a causa de la maleïda pandèmia s'atorgaren els premis a les publicacions dels llibrets de falla, uns premis amb l'objectiu únic de promocionar els llibrets de falla com a vehicle d'expressió cultural i la difusió de la literatura festiva en valencià.

En un acte conduït per la nostra companya Maria José Boluda, amb la introducció dels fallers de la nostra ciutat Lluís Gisbert i Miguel Àngel Martínez Tortosa i compassada per la música de Lucas Ibañez i la veu d'Irene Medán.

Les FFMM d'Alzira en nom de la Junta Local Fallera d'Alzira van aprofitar l'ocasió per a fer entrega a la presidenta de Lletres Falleres d'una placa commemorativa del seu X aniversari.

 

Els guanyadors són:

-Premi Enric Soler i Godes - Al millor article: "Quan l'ànima roman erma" de Juanjo Medina. Falla plaça de Jesús de València.

-Premi Malva Alzira - Al millor poema satíric: "Epístola poètica" de José Colero. Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

 

Premis Mocador i Emili Llueca

- Premi Mocador: Al millor assaig sobre Falles i cultura popular "El senyor Regino Mas versus Julio Esplá" de Manuel Sanchis Ambrós. Falla Plaça de Jesús de València.

- Premi Emili Llueca: Al millor assaig publicat en un llibret del Camp de Morvedre és per a "L'efimeritat del patrimoni cultural. Virtuts i atemptats cap al patrimoni industrial en una ciutat fantasma", de Paco Quiles per a la Falla La Marina de Port de Sagunt.

 

Premis Mestre Ortifus - A la coherència i portada:

- A la coherència: Falla Sant Nicolau Mosquit de Gandia.

- Millor portada: Falla Dos de maig de Paterna

 

-Premis Climent Mata - A la millor maquetació: Falla La Vila de Sagunt.

-Premi Comfet - Al millor contingut infantil: Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

-Premi Portal de la Valldigna - Al millor poema líric: "Ales" de José Antonio Martínez Giner. Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

-Premi Murta - Al Millor microrelat: "Les reunions online" de Beatriz Palomares Sanchis. Falla La Via de Tavernes de la Valldigna.

-Premi Bernat i Baldoví - Al millor sainet: "Farmàcia de guàrdia" de Miquel Fernández Ruiz. Falla plaça de l'Ajuntament de Sueca.

-Premi #PLF21 - Al millor text satíric-faller breu: @miquel_25_17

-Premi Lletres Falleres - Al llibret de falla: Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

JLF Alzira 

 

 

.-000415
._000808
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
FiestasFallas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal