Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 9 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els clubs esportius d’Alzira ultimen la primera edició de la 'Fira de l’Esport’

Tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de setembre, a la Plaça Major d’Alzira, de 9 a 14 hores


 
._000780
 

.-000331

 

El departament d’Esports s’ha reunit amb els clubs que participaran de la I Fira de l’Esport que tindrà lloc a la plaça Major de 9 a 14 hores i on es muntaran estands perquè els visitants puguen conéixer la realitat de cada club i la seua oferta esportiva.

La sala municipal d’Escacs ha acollit esta reunió de treball on els vint clubs que participaran han presentat l’oferta que mostrarà als visitants. A més s’ha presentat el cartell y la imatge corporativa d’esta primera Fira de l’Esport.

Els clubs que participaran són Nou Vòlei, Judo, Futbol Sala, UD Alzira, Taekwondo, Tenis Taula, La Rabosa, Rugby, Deportivo Leo, Nou Bàsquet, Billar, Rickysoporteam, Trencaones Escacs, Patinatge Wheeling, Pilota Valenciana, Tir Olímpic, Handbol, Gimnàstica Rítmica i Halterofília.

A este esdeveniment esportiu, hi haurà exhibicions dels clubs d’halterofília, gimnàstica rítmica, judo, taekwondo, pilota valenciana i tenis taula, a més de les demostracions de la resta de clubs als seus estands. Hi haurà també rifa de material esportiu de les 20 disciplines esportives present a la fira.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que “Esta primera Fira de l’Esport ha tingut una molt bona acollida entre els clubs alzirenys.

Es tracta d’un aparador on mostrar les diferents disciplines esportives que es practiquen a la nostra ciutat. Amb esta iniciativa es pretén que els clubs puguen captar nous esportistes i presentar la seua oferta d’activitat física. L’edil també ha instat a “participar d’esta jornada esportiva, una oportunitat única per iniciar-se en la pràctica de l’esport”.

Ajuntament d’Alzira 

 


._000798

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal