" />

Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 14 de agosto de 2021
Clic en la foto para ampliar


A partir de la pròxima setmana es cita
a vacunació a les persones entre 12 i 15 anys
Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Esta setmana ha sigut la segona de decreixement de casos COVID-19 a Alzira

Un descens lleuger que situa la taxa d’incidència en 334 casos per 100.000 habitants. A partir de la pròxima setmana es cita a vacunació ja a les persones entre 12 i 15 anys

 


._000520  

._000600

Alzira viu una setmana més un descens de casos actius de Covid-19. Un descens lleuger que situa la taxa d’incidència en 334 casos per 100.000 habitants. En els últims tres dies s’han registrat 23 casos i a hores d’ara Alzira compta amb 153 casos actius.

És la segona setmana de decreixement de casos de covid-19 en la que hem passat de 181 casos actius a principi del mes d’agost a 153. Tot i que s’estabilitza la incidència, la rebaixa de casos és molt paulatina, per això tal i com advertix la regidora de sanitat, Gemma Alós, cal recordar que hem de mantindre les mesures per a evitar els contagis.

Complir el període d'aïllament de 10 dies en cas de ser contacte estret d'un positiu.

Recomanem l'ús de mascareta fins i tot en espais oberts per tal d'evitar el contagi.

Cal seguir les mesures preventives vigents per a intentar controlar la pandèmia

A partir de la pròxima setmana es cita a vacunació ja a les persones entre 12 i 15 anys, en este cas, des de Salut Pública s’informa que han d’anar acompanyats d’una persona adulta i en cas que no siguen els pares han de portar el consentiment.

Des de l’Ajuntament desitgem que les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat.

Tots els dubtes sobre la vacunació, justificants, actualització de dades de contacte, notícies i molt més en este enllaç. Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.

Ajuntament d’Alzira
 
._000534
._000760

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal