Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.851 Fotografías: 108.834 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Èxit de participació en la campanya de promoció del valencià en el comerç local 2021

El Serval ha completat els premis de les dos modalitats inicials amb 6 accèssits


._000590
._000606 

La regidoria de Cultura, a través del Serval, ha portat a cap esta campanya, promoguda per la Diputació de València, que té com a objectiu fomentar l’ús del valencià en els comerços de la ciutat d’Alzira.

El jurat ha valorat la utilització del valencià en la retolació (exterior i interior) i en el material imprès (documentació administrativa, publicitat, etc.), com també aplicat a les noves tecnologies, programes de gestió, als webs, les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, etc.)

Esta és la primera vegada que es convoquen estos premis als quals s’han presentat persones físiques o jurídiques legalment constituïdes que desenvolupen una activitat comercial, de restauració i serveis en establiments ubicats a Alzira.

El Serval vol reconèixer l’aposta pel valencià que han fet molts comerços locals que s’hi han presentat i ha afegit 600 € més (6 bons de comerç de 100€ cadascun per a fer ús al Comerç Local per a cada finalista) als premis inicials que són de 2.000 €.

Els comerços guardonats rebran els seus premis en un acte que tindrà lloc a finals de setembre en l’Ajuntament.

 

Modalitat 1. Premi per l’ús del valencià en la retolació i en el material Imprès:

1r premi: de 600 € a: NEUE SL (Vinetibo)

2n premi: de 400 € a:   A-Advocats

 

Modalitat 2. Premi per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies:

1r premi: de 600 € a: Papereria Vèrtex

2n premi: de 400 €:a Rubén Navarro Balaguer (Mr. Fem) 

 

6 Accésits de 100 € a:

Elisabet Masia Vallés (Vintage d’Eli)

Manuel Joaquín Carrión Martí (Lliri Blau)

Maria Carmen Teresi Caballero (Centre d’Imatge Karme) 

Eva M. Chaveli Pla (Gaia Centre Holístic) 

Sandra Fernández Herrera (Perruqueria Més que guapes)

Neus Fontana Bria (La màgia d’imaginar)

 

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat el seu agraïment als comerços participants perquè contribueixen a normalitzar i donar prestigi a la nostra llengua en els seues gestions i, sobretot, en el tracte amb els clients. Emprar el valencià en botigues, negocis, despatxos... ens aporta proximitat i confiança als implicats. Així mateix s’ha posat a l’abast de tots els comerços alzirenys per a poder donar suport en matèria de traducció i normalització lingüística: “En el Serval estem oberts per a tots els vostres dubtes o necessitats en matèria de llengua, traduccions, dubtes i suport en les vostres campanyes en valencià”

Esta darrera campanya del Serval, s’afig a les de El valencià en moviment (dirigida al món de l’esport), Com més sucre més dolç (als bars, cafeteries i restaurants) i Alzira viu el Nadal i Aparadors literaris (comerços diversos) i les destinades als centres educatius com son Tota pedra fa paret (repartiment de llibres i materials didàctics) i Sense péls en la llengua (Adhesius amb modismes. Dia de la llengua materna).

Ajuntament d’Alzira

 

 
._000810

._000754

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal