Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El bon treball té la seua recompensa
Opinió: Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància d’Alzira

S’ha fet efectiu el lliurament de la Insígnia de la Igualtat atorgada per l'Ajuntament en 2021 al col·lectiu de treballadores de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira (Infants, Llepolies i Muntanyeta)


 

 

Ja s’ha fet efectiu el lliurament de la Insígnia de la Igualtat atorgada per l'Ajuntament en 2021 al col·lectiu de treballadores de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira (Infants, Llepolies i Muntanyeta).

El motiu de l’atorgament és haver dissenyat i implementat, any rere any, un projecte educatiu integrant transversalment el principi d’igualtat i no discriminació sexual, tant en la metodologia com en el contingut curricular i en el treball diari; tant en l’ensenyança, consideració i tracte a les xiquetes i xiquets com en el funcionament i l’organització dels centres, la qual cosa ha fet de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira vertaders centres coeducadors.

Que les menudes i menuts alzirenys i les seues famílies van amb el somriure als centres municipals es veu confirmat per les xifres. I és que en el període de matriculació del curs 2021/22, les sol·licituds de places per als tres centres municipals s’han vist incrementades respecte al curs passat. Això vol dir que tot l’equip estan fent un treball magnífic i en un curs ben complicat, com ha sigut el que acabem ara just.

Com a regidora d’Educació i Infància no puc fer més que felicitar el col·lectiu conformat entre educadores, mestres i personal de serveis; eixe gran grup humà que, fan que les criatures que hi assisteixen cada dia als tres centres ho facen d’una manera segura i profitosa per al seu futur. Des del departament d’Educació i Infància ens sentim ben satisfets del treball que es realitza a Infants, La Muntanyeta i Llepolies, perquè cadascun dels moments que les criatures viuen allí determinarà com seran els nostres adults del futur, i els que, com jo mateixa ens dediquem a la docència sabem bé de què parlem.

El bon treball té la seua recompensa, i més enllà del premi estan els somriures de les criatures. Gràcies companyes i company per fer-ho possible cada dia.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal