Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Idea Alzira ha gestionat 5.464.684 euros en 2020

En el seu 25 aniversari tanca l’exercici amb les xifres més altres des del seu naixement



.-000403

S’ha presentat en roda de premsa la memòria de l’exercici 2020 de L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira IDEA, que ha donat a conéixer unes xifres que han servit per a reduir l’atur i millorar l’empleabilitat malgrat la crisi sanitària, social i econòmica derivada de la COVID-19.

La presentació ha estat a càrrec de la Directora de l’Agencia, Carmen Herrero i de l’alcalde de la ciutat i responsable d’Idea, Diego Gómez, qui ha agraït la tasca i bona disposició de tot el departament. “2020 ha estat un any complicat però IDEA i l’Ajuntament han estat a l’altura de les circumstàncies per a millorar la vida de les persones. A banda del treball “ordinari”, enguany hem signat dos convenis importants per a nosaltres: amb la Conselleria d’Economia Sostenible, per a impulsar projectes empresarials; i amb la Universitat Politècnica de València, per a crear la càtedra d’innovació Clau-Idea.”

En 2020 es va gestionar un pressupost de 5.464.684 d’euros dels quals 2.335.747 € venen de fons municipals i la resta, 3.128.937 €, corresponen a fons d’altres administracions. S’han atés a més de 8.000 persones l’any passat.

 

 

Els programes per al foment de l’ocupació suposen 1.797.000 € dels quals 800.000 € corresponen al pressupost municipal actual i 1.097.000 a subvencions d’altres organismes. Com a novetat, s’ha desenrotllat en l’últim trimestre de l’any, “El Teu Itinerari Vital 2020”, en el qual han participat 100 persones vulnerables de la nostra ciutat, amb els que s’han dissenyat itineraris d’inserció laboral integrals a escala individual, per tal de millorar el seu accés al mercat laboral.

A més a més, el Viatge a l’Empleabilitat ha format a 60 persones en itineraris formatius relacionats amb la restauració (en L’Escola de Cuina de l’edifici municipal d’El Respirall) i en electromecànica, que permetran les pràctiques en pimes de la nostra ciutat.

L’Oficina de Projectes Europeus ha atorgat 55 mobilitats a altres països de la UE, per a la realització de cursos, pràctiques i experiències.

El servei de Creació d’Empreses assistit a 250 persones emprenedores, autònomes que han volgut posar en marxa un nou negoci en la nostra ciutat i s’ha promogut la constitució de vora 50 empreses noves. S’han donat 47 ajudes Emprén a noves empreses i hi ha un programa de capacitació d’autònomes i autònoms, que s’ha adaptat al format virtual. A més s’ha aconseguit portar a terme la 5a edició d’Alzira 12 mesos 12 empreses en any de pandèmia.

L’aposta per la plataforma de venda en línia alziraescomercio.com s’ha vist recompensada per la menció especial al “Concurs d'idees Tecnològiques per al Comerç Minorista” organitzat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Societat Estatal Correus i Telègrafs.

L’emissió de 4.000 bons de Comerç Alzira, va tindre molt bona acollida. Posàrem en circulació 200.000 € en el teixit comercial de l’economia local dels quals, 88.000 € foren aportats per l’Ajuntament i la resta venen dels clients que obtenien un estalvi del 40% de la compra.

La directora d’Idea, Carmen Herrero, ha explicat que “la memòria ens dona la foto fixa de la situació que tenim i de cap on volem anar. L’any 2021 es presenta amb prou de moviment que, gràcies al gran equip que tinc darrere i al seu treball i esforç, es vorà reflectit a la memòria l’any vinent. Perquè res passa per casualitat.”

Ajuntament d’Alzira
 
 


._000809

._000821
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal