Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira intensifica la vigilància per a previndre incendis forestals davant l’onada de calor

S’esperen valors pròxims als 40 graus amb ratxes de vent de ponent


 


._000690 



 ._000551

 

Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica informa que a partir de demà dissabte 3 de juliol s’espera una pujada significativa de les temperatures, que arribarà a valors màxims de fins 40ºC acompanyada de ratxes moderades de vent de ponent per al diumenge.

“Demanem a la ciutadania que s’extremen les precaucions en l’ús del foc amb caràcter lúdic tant en entorns agrícoles com en urbanitzacions pròximes a l’entorn forestal, per tal de reduir la possibilitat d’aparició incendis forestals” ha recordat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

A més, seguint les indicacions de la normativa autonòmica vigent en matèria de prevenció d’incendis forestals, les cremes agrícoles romandran prohibides en tot el terme municipal durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Durant este cap de setmana, tots els dispositius de vigilància de les administracions públiques implicades, Generalitat Valenciana, Diputació de València i Ajuntament, intensificaran els treballs per a possibilitar la detecció immediata de conats d’incendis.

Com ha explicat el regidor de l’àrea de medi ambient, Pep Carreres “un terç de la superfície del terme municipal d’Alzira és de caràcter forestal, moltes urbanitzacions i disseminats es troben dins o molt pròximes a muntanya, aquesta realitat comporta una elevada perillositat per risc d’incendi, és per això des de l’Ajuntament d’Alzira ,tot i intensificar la vigilància en aquestes situacions, preguem col·laboració ciutadana dels veïns i del cos de voluntaris en prevenció d’incendis forestals per a la detecció de fums sospitosos. Considerem que la seua ajuda juga un paper molt important dins la detecció primerenca d’incendis forestals”.

Ajuntament d’Alzira


 

 

 .-000295VD 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal