Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La quarta fase del Pla Resistir a Alzira arriba a 57 empreses i autònoms

Salons de bellesa, maquillatge i guarderies reben vora 120.000 euros


 
 
._000647

Es tanca la quarta convocatòria del Pla Resistir a Alzira amb un total de 57ajudes atorgades. A falta de la resolució de tres requeriments, ja s’ha aprovat el pagament de 119.200 euros en este fase, i s’han desestimat les demandes fetes per 55 empreses i autònoms de sectors no inclosos en la convocatòria.

Recordem que esta fase estava adreçada a negocis relacionats amb l’estètica com són els salons de bellesa, maquilladores, esteticistes així com a guarderies infantils privades i jardins d’infància.

Les ajudes Pla Resistir són directes i tenen una quantia de 2000 euros per autònom o microempresa, més 200 euros per persona treballadora. “Una injecció econòmica per a mobilitzar l’economia desgastada per la pandèmia. L’import de les ajudes, com en la resta de convocatòries, va destinat a contribuir al manteniment de l’activitat i protegir el teixit econòmic alzireny” ha explicat el regidor d’Hisenda, Albert Furió.

D’altra banda, després d’esta quarta fase encara quedaran 101.914 euros dels 1.149.992 euros que hi havia, per això l’Ajuntament estudia repartir estos diners entre les 464 empreses i autònoms subvencionats. “Finalitzada esta tramitació, plantegem el repartiment del romanent de forma proporcional entre els beneficiaris de les 4 fases, que suposarà una quantitat aproximada de 200 euros addicionals” ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez. “A més -afig- cal donar viabilitat als diferents sectors, dins del que ens ha permés la legislació sobre els destinataris del Pla Resistir” 

L’alcalde també ha volgut insistir en el treball que s’ha fet i es continua fent des de l’Ajuntament per tal de reactivar l’economia local, amb estes ajudes o qualsevol altra d’àmbit autonòmic o local. “Continuarem treballant en les ajudes per a donar suports als nostres comerços i empreses i facilitarem la tramitació per a millorar l’economia de la nostra ciutat”. Un exemple és la nova edició de bons al comerç presentada la passada setmana i que injectarà 150.000 € al comerç local. L’acció suposa la venda de 1500 bons de 100€ cadascun, en la qual el ciutadà paga 60 euros i els altres 40 són a compte de l’Ajuntament d’Alzira. 

 
RESUM
 
Fase 1

Dirigida a restauració, turisme, cultura

269 ajudes atorgades

Total.............................624.078 €

 
Fase 2

Dirigida a festa i oci

59 ajudes atorgades

Total.............................130.600 €

 
Fase 3

Dirigida a tèxtil, calcer i arts gràfiques

79 ajudes atorgades

Total.............................174.200 €

 
Fase 4

Dirigida a estètica i guarderies

57 ajudes atorgades

Total.............................119.200 €

 

Pendent de resoldre 3 requeriments

 
TOTALS
464 ajudes atorgades

total.....................1.048.078 €

romanent................101.914 €

Els interessats poden consultar tota la informació del Pla Resistir Alzira ací

 
PLA RESISTIR

Les ajudes de Pla Resistir Ajuntaments, són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualssevol administració o ens públics o privats nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat, dirigides a cobrir despeses corrents des d'abril de 2020, tenen una quantitat fixa de 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d’una quantitat fixa de 200€ per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d'aquestes microempreses i persones treballadores autònomes.

El Pla Resistir que a Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l’aportació de l’Ajuntament és de 172.000 euros.

Ajuntament d’Alzira 

 

.-000132VD

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Una Oficina para mi hijo - 30/06/2021
Sres. de las PYMES; no pierdan el tiempo y reclamen una nueva "Oficina...", una nueva "Dirección General..."
¡¡España es diferente!!. Nuestros políticos - todos y todas - cuídan y alimentan con dinero público a los suyos con cargos bien pagados y de dudoso interés general para los ciudadanos. Hablamos de apoyo al emprendimiento; pero, lo que realmente funiona es la "carrera política". Antes de UPyD, luego de Cs y ahora PP... Cantó es un actor político

Nota de prensa: Ayuso crea una nueva Oficina del Español para Cantó con una remuneración de 75.000€
Entre los fines del nuevo departamento se encuentran "la promoción de la Comunidad como capital europea del español o la interlocución con instituciones para impulsar las oportunidades económicas"
https://www.elconfidencial.com/espana/madrid/2021-06-30/ayuso-crea-una-nueva-oficina-del-espanol-para-dar-encaje-a-toni-canto-en-su-equipo_3159659/

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal