Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘Efectuar l’obra abans d’esgotar la legislatura’
Opinió: Voro Pérez, Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira valora molt positivament l’acord unànim de la Corporació de sol·licitar la priorització de la construcció de l’ampliació del barranc de La Casella


 

 

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira, valora molt positivament l’acord unànim de la Corporació de sol·licitar al Presidente del Gobierno del Reino de España la priorització de la construcció de l’ampliació del barranc de la Casella per tal de que, al baixar el nivell dels seus cabdals, permeta el desaiguat dels col.ectors, del Canal interceptor per millorar el drenatge urbà de la zona de Les Basses evitant que entren a Alzira pel clavegueram. La FaavvAlzira, considera molt aclaridora l’entrevista amb el President de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la visita d’aquest, acompanyant la Delegada del Gobierno del Reino de España. Ambdós expresaren la voluntat d’evitar la repetició de les inundacions al nostre casc urbà comprometent-se a prioritzar l’execució de l’ampliació del barranc de La Casella d’entre les actuacions de l’Estudi d’alternatives per a la reducció del risc d’inundacions a La Ribera del Xúquer, priorització d’actuacions, redacció de projectes i inici de tramitació ambiental, recienment adjudicat a TYPSA.

L’afirmació del President de la CHX «Seguro que alguno de los proyectos lo tendremos antes y se podrá mandar al ministerio para que se inicie el expedediente de contratación de las obra» ens confirma que el Gobierno del Reino de España, que com tothom sap depén dels vots dels ciutadans, ha estat receptiu a la voluntat dels alzirencs concretada en l’acord del Ple extraordinari. Entenem que el Govern municipal també ho ha interpretat així i ho escenificà amb la signatura al Llibre d’Or de la ciutat.

Obviament el compromís de concretar-ho en xifres i dates precises, excedeix les competències del President de la CHX i la Delegada del GRE. Per això mateix, la FaavvAlzira, ha demanat entrevistar-se amb el secretari d’Estat i la Ministra per a la Transició Ecologica i el Repte Demogràfic, per tal de que l’ampliació del Barranc de La Casella siga una realitat abans d’esgotar la present legislatura.

L’Ajuntament s’ha compromés a fer el mateix. Amb això la societat civil i la institució municipal van conjuntament en defensa dels interessos de la ciutadania d’Alzira. De l’acord unànim expresat al Ple Extraordinari, entenem que tots els regidors que formen part de la Corporació Municipal, estan compromesos en sumar esforços, prioritzar la lleialtat a l’acord pres amb la FaavvAlzira, efectuar aportacions en positiu, per damunt de l’interés particular de desgastar a les autoritats que ens representen. També signen Beatriu Martínez i Salvador Oliver de l’aavv L’Alquerieta, Enric Daries de l’avv Anna Sanchis, Andrés Viguín, de l’aavv Basses-Ribera, Paco Gil de l’aavv La Vila i Mª. Jesús Sánchez de l’aavv Vilella.

Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Secreto - 14/06/2021
Del dicho al hecho hay mucho trecho. Igual mis nietos no llegan a ver esto terminado.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal