Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Divisió d'opinions en el sector faller d'Alzira, només 9 de les 35 comissions celebraran les Falles al setembre

La JLF i l'alcalde han anunciat ajudes "per tal d’unir forces entre tots i minimitzar els danys que puguen tindre totes les comissions, segons l'opció que finalment han escollit"


 

Reunits els presidents o persones delegades de les 35 comissions falleres de la ciutat, junt al President de la JLF, amb la presència del Sr. Alcalde i President nat de la JLF i els Srs. Regidors de Festes, Cultura i Urbanisme, la secretaria de JLF i executius de la mateixa;

I traslladades les decisions de les 35 comissions al voltant de la proposta presentada per la JLF en la passada assemblea de 17 de maig per tal de poder celebrar les Falles de 2021 entre el 2 i el 5 de setembre;

Les Falles: El Mercat, Doctor Ferran, Plaça Major, Camí Nou, Hernán Cortés, Sagrada Família, Sant Andreu, Pintor T. Andreu i Plaça Germanies, han optat per la celebració de les Falles a setembre de 2021.

Les falles: Sant Joan, Caputxins, Plaça del Forn, Colmenar, L’Alquerieta, C. Ana Sanchis, Sants Patrons, Josep Pau, Camilo Dolz, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça Alacant, Pere Esplugues, Les Basses, Pere Morell, L’Alquenència, Sant Judes, Tulell Avinguda, Avinguda Luis Suñer, Plaça la Malva, Pare Castells, Gallera-Hort dels Frares, Sant Roc, Les Cantereries, El Parc, Ausias March i Nou Penalet; han optat per posposar la celebració de les Falles a març 2022; si bé l'Ajunatment d’Alzira ha informat que autoritzara que puguen obrir els seus casals per tal de retrobar-se i socialitzar els fallers d’una mateixa comissió, sense que puguen participar en cap dels actes fallers que organitze la JLF ni en cercaviles.

En la reunió també s’ha posat de manifest per part de la JLF i el Sr. Alcalde, el suport per a les 35 comissions falleres, mitjançant una sèrie d’ajudes per a la “plantá” dels monuments 2021, ajudes a casals i per guardar els monuments que no es planten; per tal d’unir forces entre tots i minimitzar els danys que puguen tindre totes les comissions, segons l'opció que finalment han escollit.

Manifestar que les comissions que han decidit ajornar la celebració de les falles a 2022 han mostrat el respecte i el suport a les comissions que han decidit celebrar les falles al 2021.

Així mateix, les comissions que han decidit celebrar les falles a setembre de 2021, han agraït a la resta de comissions el seu recolzament i el respecte mostrat amb la decisió presa.

El President de la JLF ha posat de manifest que no es tanca cap porta a tota comissió que abans de setembre reconsiderara l'opció de celebrar les falles a setembre 2021, tot i que les ajudes no serien les mateixes.

La Junta Local Fallera vol agrair a les Falles d’Alzira l’esforç i la comprensió mostrada en el dia de hui i demana la confiança de tots els components de l’Assemblea, per tal de retornar entre tots l'harmonia a les comissions falleres, i aconseguir el respecte i bon ambient entre tots i cadascun dels fallers alzirenys.

Amb seny i responsabilitat, entre tots podrem tornar a gaudir de les FALLES del 2 al 5 de setembre de 2021 amb les mesures que en la data esmentada estiguen vigents. 

JLF Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 25/05/2021
Y las comisiones que no planten falla, ¿podrán cortar las calles para montar carpas u orquestas? Porque eso de "puguen obrir els seus casals per tal de retrobar-se i socialitzar els fallers d’una mateixa comissió" debería matizarse.
"retrobar-se i socialitzar", es decir, lo de siempre, que corra la cazalla, partidas de truc y guerra de cacahuetes entre mesas... porque, a pesar de autodenominarse 'asociación cultural', no son ningún ateneo.
"una sèrie d’ajudes per a la “plantá” dels monuments 2021, ajudes a casals i per guardar els monuments que no es planten". Despilfarro, despilfarro y más despilfarro.
La emperatriz es visionaria. Al final sí que tendrá su verdadero 'mig any faller'.
Rosa Maria de Dios - 25/05/2021
Hacer el ridículo y dar la nota, que desesperación, les aviso a los que vayan a plantarlas, poned toldos arriba de las fallas y bien sujetos los muñecos porque no se podrán plantar. Eso es salirse de la comunidad valenciana estas fiestas de los valencianos, id a rezar a la naturaleza que forma parte Dios en ella por la enfermedad mortal que aun esta contaminando y muriendo muchas personas. Nada mas que piensan en fiestas y no tienen moral y solidaridad por las personas que aun están delicadas por ese virus y por los que han muerto por el. Mas amor y mas unión entre familias, entre amigos, entre vecinos y desconocidos, ayudándose físicamente y moralmente por este virus mortal. Hablan de los animales que no tienen amor ni inteligencia, en verdad les digo que son mas personas que muchos humanos. Estoy diciendo una gran verdad LOS PIES LOS USAN DE CABEZA PARA PENSAR, Y LA CABEZA LA USAN PARA POR LA TIERRA ANDAR.
Maya
juanes - 26/05/2021
La democracia de la conveniencia, cuando la mayoría dice que no, hay que hacer lo que diga la minoría, y suerte que no los obligan a plantar, porque con eso del " SI o SI ", que hoy en día esta tan de moda, al final no se para que se hacen reuniones, y votaciones, total para terminar haciendo lo que a unos pocos, o mejor dicho lo que al Exmo, le de la gana, mejor quedarse en casa y no perder el tiempo, eso si en las urnas es donde hay que dejar claras las cosas, así es que " VOTEU, VOTEU, QUE PARDALETS TINDREU ".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal