Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La xifra de contagis per COVID-19 a Alzira és estable; hi ha 10 casos actius, 1 més que la passada setmana

La propera setmana comencen els punts de vacunació per zones bàsiques


._000788


._000807

En la reunió setmanal amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conèixer l’actualitat COVID, s’ha comunicat que els últims 7 dies, en Alzira tenim 21,89 casos cada 100.000 habitants. En total hi ha 10 casos actius 1 més que la passada setmana, en els últims 3 dies, un cas nou.

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, qui ha explicat que “la diferencia respecta a la setmana passada és mínima, continuem en una situació estable. Tot i que les mesures a poc a poc són menys estrictes, estem aconseguint mantindre baixos els nivells de contagi”

Des de l’Ajuntament desitgem que les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat i agraïm a tota la població l'esforç pel compliment de les mesures vigents.

 

Vacunació

Pel que fa a la vacunació, en els pròxims dies començarà l’administració de vacunes per zones bàsiques de salut, en el cas de la nostra ciutat, tindrem el mateix punt de vacunació, el Casal Fester, però ja no rebrem a tots els ciutadans de la comarca. A partir d’ara únicament rebrem els veïns i veïnes de Llaurí i Corbera i els alzirenys i alzirenyes.

A la reunió s’ha recordat que totes les persones que no estan vacunades i per grup d’edat o per ser de risc haurien d’estar-ho cal que es posen en contacte amb el centre de salut per a que puguen tramitar la seua vacunació.

El calendari per a conèixer quan està prevista la vacunació en funció del grup d’edat es pots consultar a la pàgina web de la Conselleria de SanitatEsta informació s'actualitzarà setmanalment.

Des del departament de Salut de la Ribera, se cita a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Recordem que és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedir ací.

Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal