Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 13 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira implanta la recollida de fem porta a porta als polígons industrials en horari nocturn

Des del dilluns 17 de maig, la recollida del fem domèstic es durà a terme en horari nocturn, iniciant-se la ruta a partir de les 21:00 hores



._000766

._000556

Polígons industrials lliures de fem domèstic als carrers: eixe és l’objectiu de la campanya «Porta a porta» impulsada des de la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira.

Des del dilluns 17 de maig, la recollida del fem domèstic es durà a terme en horari nocturn, iniciant-se la ruta a partir de les 21.00 hores, per la qual cosa les empreses adherides al servei porta a porta hauran de deixar el fem domèstic a la porta de la nau industrial, o bé a les 20.30 hores o bé a l’hora del tancament, en el cas que siga abans d’este horari.

El procediment és molt senzill. Només cal introduir les bosses en el poal de fem lliurat per l’Ajuntament d’Alzira, per tal de facilitar-ne la recollida, alhora que afavorim no entorpir el pas dels vianants per les voreres del polígon. 

«Amb la implantació d’este nou horari es perseguix millorar la imatge dels polígons de la nostra ciutat per tal d’evitar voreres amb bosses de fem. Sens dubte, és un factor determinant per als professionals de les indústries implantades a la ciutat, ja que s’evita una mala imatge en cas de rebre visites externes», ha detallat el regidor encarregat de l’Àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

Esta modalitat de recollida de fem està consensuada amb l’Associació Empresarial d’Alzira i, amb la col•laboració de tots, aconseguirem tindre una àrea industrial més neta i atractiva que pot ajudar a atraure a possibles nous inversors que vullguen implantar el seu negoci a Alzira, ja que esta iniciativa mantindrà lliure de contenidors les voreres dels polígons oferint una millor imatge.

Ajuntament d'Alzira
  

._000609
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal