Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La plantilla de Caixa Popular dona un dia del seu salari i recapta 40.000 € per a projectes de cooperació al desenvolupament

Oberta la convocatòria, fins al 31 de maig, per a la presentació de projectes que vulguen beneficiar-se d’aquestes ajudes



.-000006

L’equip humà que integra Caixa Popular ha donat un dia del seu salari, una recaptació que arriba enguany a 39.195,04 euros i que es destinarà a entitats socials i ONG que treballen la cooperació al desenvolupament.

 

Aquesta recaptació és fruit de la campanya solidària ‘Un dia de salari’, en què els treballadors de l’entitat donen, voluntàriament, un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

 

A més, s’ha obert el termini de presentació de projectes perquè puguen presentar-se totes les entitats socials, fundacions, associacions i ONG que tinguen com a objectiu millorar la vida de les persones i vulguen beneficiar-se d’aquestes ajudes. Aquestes organitzacions podran presentar la sol·licitud fins al 31 de maig a través del web de Caixa Popular: www.caixapopular.es/va/solicitud-ayudas-dia-salari

 

Aquesta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la cooperació entre l’equip humà de la cooperativa.

 

“Amb aquesta iniciativa es posa de manifest el compromís dels treballadors i treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seua coherència amb els valors de l’entitat, en què la solidaritat i la implicació amb l’entorn més pròxim forma part de la nostra manera de ser com a cooperativa”, ha afirmat María Jesús Figuerola, membre del Grup de Cooperació de Caixa Popular que ha impulsat la iniciativa.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal