Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’artista faller Juanjo Salom será l’encarregat de fer els monuments de la falla Av. Josep Pau d’Alzira

“Amb l’ànim de competir com a mínim en la secció segona amb els dos”



.-000006

._000809

La Falla Av. Josep Pau d’Alzira, baix la presidència d’En VICENT JORDÁN SARIÓ i representada per ell, va signar contracte el passat dimecres 5 de maig, per a realitzar el pròxim monument faller gran de la comissió, per a l’exercici immediat al que cremem les dos falles de 2020, que podria ser tant el present 2022 com el 2023.  

Apostem pels nostres artistes en pro de rellançar l’activitat dels tallers artesans i de garantir la supervivència de la festa fallera, recolzem amb els peus en terra i com sempre complint els nostres compromisos, per la qual cosa, tenim el plaer d’anunciar-vos que el nostre benvolgut i guardonat artiste faller de capçalera: JUANJO SALOM realitzarà els dos monuments fallers, tant el gran com l’infantil amb l’ànim de competir com a mínim en la secció segona amb els dos.   

JUANJO SALOM va realitzar els monuments grans dels exercicis 2016 i 2017 on en la cada volta més competitiva segona secció va aconseguir dos tercers premis. En 2018 passà a realitzar la falla infantil, aconseguint el primer premi de segona secció i confeccionant els monuments infantils des d’eixa data fins l’actualitat.  “-És un plaer poder comptar amb Juanjo una vegada més perquè per a mosatros és com de casa. Aposta segura per la qualitat” va declarar el nostre President, Vicent Jordán. Per la seua banda, Juanjo Salom es mostrà il·lusionat i amb moltes ganes d’assolir el doble repte en una comissió que mai li ha fallat.   

FALLA AV. JOSEP PAU D’ALZIRA

 


._000807

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal