Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Continua esta setmana la campanya de conscienciació 'Amo format, gos educat'

Per a mantindre Alzira neta d’excrements


._000520  
._000600

Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, s’incidix esta setmana, novament, en la campanya “Amo format, gos educat”. La campanya perseguix conscienciar als propietaris de mascotes de la necessitat d’arreplegar els excrements de la via pública, així com col·laborar en la neteja de l’orí, utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre.

La campanya es realitzà ahir al mercat dels dimecres, i hui dijous les informadores cíviques estaran la carrer Benito Pérez Galdós.

«Cal ser reiteratius i incidir en la necessitat de ser conscients a l’hora de traure a passejar el gos a la via pública, ja que hi ha propietaris que encara fan cas omís de les recomanacions sanitàries que van en benefici de totes i tots, per tant el primer que deuen d’entendre és que viuen en col·lectivitat i cal respectar unes mínimes normes de convivència», segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

Per la seua banda, Gemma Alós, regidora de Sanitat, recorda, una vegada més, que cal complir amb l’ordenança municipal de la tinença de mascotes i evitar la brutícia als casc urbà. Els carrers i places són per als vianants i deuen estar en perfecte estat de salubritat»

La regidora recorda que «La ciutat d’Alzira compta amb diversos recintes canins que cal utilitzar, perquè per això s’han creat , i mai hem d’oblidar que les persones som els responsables de les nostres mascotes».

Ajuntament d'Alzira 

 

 

._000619
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal