Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
domingo, 28 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  L’Ajuntament rep el premi U-GOB a nivell internacional pel seu projecte Alzira Resilient

“L’Ajuntament d’Alzira porta recorregut un camí de molts anys treballant en l’àmbit de la innovació i la transformació digital”, ha explicat la regidora de modernització Leticia Piquer




._000448


.-000367

Per sisé any consecutiu, U-GOB reconeix els millors projectes d'innovació pública, els quals són capaços de transformar, per a bé, la vida dels ciutadans, amb enfocament d'Innovació i Govern Obert.


El lliurament ha tingut lloc de manera telemàtica en tres jornades, la primera, dimecres 24, la segona dijous 25 i l’ultima de les jornades esta vesprada de divendres 26 (19 hores hora mexicana)


- Dia 24 de març: Premis i Reconeixements d'ordre municipal

- Dia 25: Premis i Reconeixements d'ordre Estatal

- Dia 26: Premis i Reconeixements d'ordre Autònom estatal i Federals


Des de l’Ajuntament s’ha participat en este esdeveniment virtual la matinada de dijous i s’ha comptat amb la intervenció de
Víctor Almonacid, Secretari General de l’Ajuntament, qui ha explicat en què consistix el projecte, Elena Martí, responsable de Modernització, que ha parlat sobre la motivació per a portar-lo a terme, Julio García, responsable d’Informàtica qui ha parlat dels beneficis que suposa per a la ciutadania i Diego Gómez, Alcalde d’Alzira que ha aprofitat l’ocasió per a agrair a l’organització que Alzira haja estat l’opció guanyadora.


“L’Ajuntament d’Alzira porta recorregut un camí de molts anys treballant en l’àmbit de la innovació i la transformació digital i ha sigut ara, en la situació que s’ha generat amb la pandèmia quan s’ha demostrat més intensament la necessitat d’estar junt a la ciutadania, facilitant-los la tasca, adaptant la nostra organització a les mesures de seguretat, millorant el nostre servei públic en la nova normalitat”, ha explicat la regidora de modernització Leticia Piquer. “A més, afig la regidora, vull felicitar els departaments implicats per la seua tasca i proposta per al Premi U-GOB 2021 en la categoria Transformació i Govern Digital, a nivell Internacional, que ha obtingut l'avaluació positiva dels experts”


Per la seua banda, Carlos Castañeda, Director General u-GOV, l‘organització al capdavant d’este lliurament, va felicitar a l’equip alzireny per un projecte que facilita la vida a la ciutadania, i va agrair la participació en este procés que té com a finalitat impulsar i reconèixer la innovació en les institucions publiques.

“Estenc les meues més sinceres felicitacions i agraïment per participar en aquest procés que té com a finalitat impulsar i reconèixer la innovació en les institucions públiques d'Hispanoamèrica” va traslladar Castañeda.

Ajuntament d’Alzira

 

._000691

._000596 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y CelebracionesServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal