Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Remodelada la vorera esquerra del final del carrer Pere Esplugues d'Alzira

Es tracta d’un tram de vorera que data de 1969, per la qual cosa després de 51 anys era necessari condicionar-la


.-000466
._000624 
._000581

La millora i condicionament de les voreres del nucli urbà s’ha vist intensificada des de la legislatura que arrancà en el 2015. Al treball realitzat per anteriors equips de govern cal sumar el que es desenvolupa en la passada legislatura i el que portem de l’actual, la qual cosa permet que Alzira dispose d’unes voreres adaptades a les necessitats del segle XXI.

«Actualment es mira molt el tema de la mobilitat, una qüestió que fa dècades no era un assumpte prioritari, per això treballem per aconseguir que totes les voreres de la ciutat estiguen adaptades a la normativa. Som conscients que queda encara tasca que dur endavant, però es van condicionant aquelles voreres que presenten un ma-jor deteriorament o per tractar-se de voreres amb gran pas de vianants», ha declarat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.   

En concret, la vorera esquerra del carrer Pere Esplugues, entre els encreuaments dels carrers Francesc Bono i Esperança, són objecte d’una remodelació integral, ja que es tracta d’un tram de vorera que data de 1969, per la qual cosa després de 51 anys era necessari condicionar-la i reparar els desperfectes que presentava pel pas del temps.

El regidor ha explicat que «des de Serveis Urbans se seguirà endavant en l’adequació de tots aquells trams de vorera on siga necessària una actuació per tal de garantir la seguretat dels vianants, atendre les demandes veïnals i dotar-les de les rampes d’accessibilitat en aquells punts del nucli urbà on encara no es compta amb este element».

Ajuntament d'Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ferran - 09/03/2021
Quina vergonya d'acera!!
1- El gobern de torn autoritza a llevar els jardins que hi habien en eixa borera per poder obrir garatjos al carrer i cobrar dels bados.
2- els propietaris dels bados foren qui ompliren els jardins amb formigo per poder accedir amb els vehicles o als negocis.
3- la boreta estava plena de desnivells per culpa d'una nula actuació municipal
4- despres de moltes queixes, jo he visgut alli 22 anys, l'ajuntament renova la borera i sols arregla un desnivell els demes els deixa
5- INCREIBLE!!!
Vicent Perez - 09/03/2021
Y la calle San Jaime para cuando Fernando ? No tienes palabra, en las proximas elecciones ponte el primero en la lista para asegurar que sales.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal