Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Continua a Alzira la tendència a la baixa en les xifres de contagis i ja es prepara la vacunació massiva

Diego Gómez. “No podem perdre de vista la importància de ser responsables de cara als dies festius de les pròximes setmanes en falles i Setmana Santa”


 


.-000367

._000780

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conèixer l’actualitat de casos de COVID i valorar les xifres aportades per Sanitat.

En els últims 7 dies, en Alzira hem passat de 91 casos per cada 100.000 habitants a 72 casos. En total tenim 33 casos actius (42 a data 25 de febrer), en els últims tres dies 11 casos nous, 7 d’ells per un brot el dia 1 de març. Amb estes xifres, Alzira se situa per baix de la mitjana de la Comunitat, que actualment es troba en els 106 casos per cada 100.000 habitants.

A la reunió, han assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui ha explicat que “Ens trobem en una situació optimista. S’està produint a poc a poc una millora en les xifres i afortunadament continua la tendència a la baixa. No podem perdre de vista les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera que insistix en la importància de ser responsables de cara als dies festius de les pròximes setmanes en falles i Setmana Santa. Si ens mantenim en esta línia en pocs dies podrem estar per baix de 50 casos per cada 100.000 habitants. Agraïm a la ciutadania l’esforç que està fent per a poder minimitzar el contagi”

A més la regidora ha informat de l’actualitat pel que fa a la vacunació, “en este sentit cal ressaltar que el Departament de Salut i l’Ajuntament estem treballant conjuntament per tal de facilitar diversos espais per a la vacunació de la comunitat educativa dels diferents pobles del Departament de Salut. Totes les vacunes s’administraran des d’Alzira en les pròximes setmanes”

D’altra banda, de cara al proper mes d’abril s’estudien espais per a fer la vacunació massiva per a menors de 65 anys. Un col·lectiu que suposa al voltant de 40.000 persones d’Alzira, Corbera i Llaurí. “Estem treballant per a poder posar a disposició de la conselleria un espai òptim per a portar a terme estes vacunacions, ben ventilat, accessible amb entrades i eixides adequades i que complisca amb els protocols de seguretat”, ha explicat la regidora.

A hores d’ara  ja s’ha posat en marxa la vacunació de persones de 89 a 80 anys, que estan sent citats per a acudir a la Parrilla, on se’ls administrarà. Així mateix cal recordar que a la nostra ciutat ja estan vacunats els majors de 90, grans dependents i usuaris de residències. Així mateix, els sanitaris també han rebut ja la vacuna i els cossos de seguretat estan sent vacunats a l’Hospital de campanya de la Fe durant esta setmana.

Ajuntament d’Alzira

 


._000759

 

._000647

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 04/03/2021
Vamos a ver 'río Lempe'... haz el favor de callarte y de no hacer el paripé. Cuando bajan los contagios sales al ruedo, como si fueras Curro Romero a recibir una ovación como en sus mejores tardes; pero cuando suben pareces Cagancho y sales a almohadillazos de la plaza... es decir, te escondes y no dices nada.
El pasado lunes: L'Ajuntament d'Alzira reprén la seua programació cultural del mes de març Amb teatre, concerts, exposicions i molt més...
A ver las consecuencias de todo esto... a ver si cortas las dos orejas o te sacan los pañuelos.
Ate-O - 04/03/2021
Benito cuidado kon la bilis.jjeje.me parto de vuestra rabia.k divertido
Benito - 04/03/2021
Tranki tronko, mi bilis está perfecta. :)

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal