Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Obres de condicionament al Barranc Fosc per tal d’evitar l’arribada de l’aigua al casc urbà

Una solució provisional fins que estiga executada la segona fase del canal interceptor de les Bases


._000550

._000697

L’Ajuntament d’Alzira aprova la realització d’una obra de condicionament al barranc Fosc per tal d’evitar l’arribada de l’aigua del barranc a la confluència del clavegueram del carrer Josefina Fernández, un dels punts més conflictius cada vegada que es produeixen pluges torrencials a la nostra ciutat.

En els últims episodis de pluges s’han vist inundades les zones de l’Alquenència i Venècia degut al desbordament del barranc Fosc, l’encarregat d’arreplegar les aigües que baixen des de la urbanització del Racó, a més de l’aigua que li aporta el barranc de l’Estrela que recull la provinent de la urbanització del Respirall, produint la baixada de les aigües embravides que acaben inundant l’entramat urbà.

L’obra a executar-se preveu evitar que l’aigua acabe en estes zones urbanes, per a la qual cosa es va a eliminar la rampa d’accés al camí Pescadors; execució d’un mur en el barranc de l’Estrela; la instal·lació d’un arener i d’una infraestructura reguladora del cabal del barranc Fosc; així com el recreixement de trams perimetrals de mur.

Fernando Pascual, regidor de Servies Urbans, considera necessària la realització d’esta obra que executarà l’empresa Aigües de València, a càrrec de la borsa d’estalvi energètic, la qual cosa suposa que no tindrà cap cost per als alzirenys i alzirenyes i l’empresa assumirà el cost complet d’esta actuació.A més el regidor espera que es complisca el termini d’execució que està estipulat en un parell de mesos i ha explicat que «Estes millores aconseguixen minimitzar el risc de desbordament de les aigües del barranc Fosc».

Per la seua banda Diego Gómez, alcalde d’Alzira, considera prioritari vetlar per la seguretat del veïnat, per això es fa necessari escometre estes obres de condicionament que ajuden a evitar que l’aigua acabe inundant zones urbanes. Una solució provisional fins que estiga executada la segona fase del canal interceptor de les Bases que acabarà definitivament amb este problema d’inundabilitat que patim en cada episodi de pluges torrencials.    

Ajuntament d'Alzira 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 03/03/2021
¿ Provisional ?, aquí todo se ve que es provisional, y mientras tanto ¿ nos volveremos a inundar ?, esperemos que no, porque las obras realizadas hasta ahora lo único que han hecho ha sido desviar las aguas de un sitio a otro, y se ha pasado de inundarse una zona, a inundarse otra que no se inundaba, a eso lo llamo yo, infraestructuras bien estudiadas, y bien hechas, no se para que quieren tantos asesores si al final solo prevalece el " SI. o SI, aso es te que fer aixina ". Va tira anem a pasar dels pardalets.
viejo - 03/03/2021
Nos han mentido tantas veces con el Canal de les Basses que ya no nos creemos nada de lo que nos digan.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal