Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 12 de febrero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira prorroga fins a l’1 de març les mesures locals per tal de fer front a la pandèmia

La Generalitat anunciava ahir la pròrroga de mesures autonòmiques


._000590
._000606 
.-000466

L’Ajuntament d’Alzira anuncia la pròrroga de les mesures anunciades el passat 11 de gener per tal de fer front a la pandèmia i frenar el nombre de casos. D’esta manera, fins el pròxim 1 de març les mesures restrictives locals suposen:
- Tancar els parcs, jardins i zones de joc infantils de la nostra ciutat.
- Tancar al públic les dependències municipals. Només es podrà acudir amb cita prèvia.
- Suspendre temporalment els tallers de joventut activitats culturals, d’oci, espectacles i joventut programades.
- La biblioteca només oferirà servei de préstec de llibres en horari ininterromput de dilluns a divendres de 9 a 18 hores i dissabtes de 10 a 13.30 hores
- L’activitat acadèmica obligatòria (escoles i instituts i Escola d’Adults), continua amb normalitat.

A més cal tindre en compte que la Generalitat Valenciana també anunciava ahir la prórroga de les mesures establertes fins l’1 de març
- Ús de mascareta obligatori quan es fa esport al nucli poblacional, tant al carrer com a les zones verdes
- Obligatori l’ús de mascareta per a passejar o fer esport a les platges urbanes.
- En espais d'ús públic, permanència de grups que no supere les dos persones, llevat que es tracte de persones convivents
- En domicilis i espais d'ús privat, tant a l'interior com l'exterior, es permeten únicament les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix nucli o grup de convivència.
- S'exceptuen, les activitats no professionals relacionades amb la criança i les cures. També s'exceptuen les reunions de persones amb vincle matrimonial o de parella que viuen en domicilis diferents, o de les persones que viuen soles, que podran formar part d'una altra única unitat de convivència .
- No estan incloses en les limitacions les activitats laborals, les institucionals, les de transport i les dels centres docents.
- Es prorroga, fins a les 23.59 hores de l’1 de març de 2021, les limitacions a l'entrada i l'eixida de la Comunitat Valenciana.
Addicionalment, des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns, i des de les 15.00 hores de la vesprada dels dies festius fins a les 15.00 de l'endemà al festiu, queda limitada l'entrada i eixida de persones dels termes municipals dels municipis i grups de municipis amb població superior a 50.000 habitants.
Aquestes ciutats són València, Alacant, Elx, Castelló de la Plana, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer, i Vila-real.
- Tancament de tota l'hostaleria de la Comunitat Valenciana. Només es permetrà el servei de menjar per a emportar, siga distribuït al local o per repartidors.
- Tancament del comerç a partir de les 18 h de la vesprada a excepció els establiments d'alimentació, farmàcies i els essencials.
- Tancament de totes les instal•lacions esportives, excepte les destinades a entrenament i competicions de nivell nacional i internacional.

Ajuntament d’Alzira 

 

._000006VD
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal