" />

Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 VII edició del concurs ‘Contes per la Igualtat’ del Grup de Debat per la Igualtat

Es tracta d’un certàmen dirigit a tot l’alumnat que ho desitge dels col·legis públics, concertats i privats d’Alzira

 


._000550

._000697


._000641

El Grup de Debat per la Igualtat presenta les bases per a participar a la Setena edició dels Premis Contes per la Igualtat. Es tracta d’un certàmen dirigit a tot l’alumnat que ho desitge dels col·legis públics, concertats i privats, centres d’ensenyament de Primària i Secundària, d’Alzira. Amb el suport de l’Ajuntament d’Alzira, els premis Contes per la Igualtat es fan amb l’objectiu de:

1. Promoure la igualtat de dones i hòmens per tal d’avançar cap a un model de societat basat en una convivència democràtica i igualitària.

2. Fomentar la creació d’històries que ajuden a conscienciar sobre la importàn­cia de la igualtat de dones i hòmens, ja que en la societat actual les dones encara estan lluny de viure en igualtat real.

3. Fer participar la comunitat educativa en el nostre projecte Contes per la Igualtat, a qui agraïm anticipadament la seua col·laboració.

4. Estimular en l’alumnat la faceta creativa de l’escriptura.

5. Promocionar l’ús del valencià.

Els requisits per a participar entre altres són: ser inèdits, estar escrites en valencià, i amb un enfocament, argument i característiques de la narració (d’aventura, realista, històrica, d’humor, etc.) que con­temple aspectes que afavorisquen la igualtat de dones i hòmens.

Es convoquen 4 categories,  Per a l’alumnat de 3r i 4t curs d’Educació Primària, de 5é i 6é curs d’Educació Primària, d’ESO i d’FP básica i Batxillerat i Cicles Formatius d’FP.

 

Lliurament

Les narracions que opten al premi s’entregaran en el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira (C/. Rambla, s/n, 2n pis) fins el dilluns 8 de març de 2021.

Els originals es presentaran en un sobre tancat que contindrà la narra­ció amb el seu títol i el pseudònim de l’autor/autora. En l’exterior, la indicació PREMIS CONTES PER LA IGUALTAT, pseudònim i la categoria a la qual es presenta el treball. Així mateix es ficarà dins del sobre (gran) un altre sobre xicotet tancat (plica), en el qual figurarà, en l’exterior, el pseudònim i la cate­goria a la qual es presenta el treball. En l’interior del sobre xicotet s’inclouran les següents dades: nom i cognoms de l’autor/autora, pseudònim, títol, curs, centre educatiu, e-mail i telèfon de contacte.

Quan és el Centre qui presenta els treballs conjuntament, aniran classifi­cats per categories i inclourà totes les pliques corresponents en sobre a part, també per categories. S’enviarà un formulari d’inscripció, amb la finalitat de dur un millor control de la participació al concurs. Consulta les bases completes ací

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 28/01/2021
‘Contes per la Igualtat’. Els requisits per a participar entre altres són: [...] estar escrites en valencià.
Esto es una porquería de igualdad cuando se discrimina a los que escriben en castellano. O sea, que la igualdad es sólo entre hombres y mujeres, pero entre los que escriben en castellano y en valenciano ahí no hay igualdad. Insisto, esto es una porquería de igualdad, una mentira.
alziro - 28/01/2021
"..., ja que en la societat actual les dones encara estan lluny de viure en igualtat real". Clar, ya que la majoria de persones que se suiciden, persones que viuen al carrer, persones que sufrixen violència, persones que moren en conflictes armats o persones que fan treballs perillosos... són hòmens.
jomateix - 28/01/2021
El Benito pensa estar donat pel sac en cada tema d'àmbit cultural local o en valencià?? Ja té faena... Quina llàstima que ens perdem els seus meravellosos contes. M'agradaria saber si fora al revés si també seria tan summament insistent.
Benito - 28/01/2021
Tú mismo: sí
Xe què bo - 28/01/2021
Alziro el fum és que té se crema el sopar o té ix fum del cervell dels teus pamflets?
Ja se que t'escriuen i pensen les xorrades
alziro - 28/01/2021
Xe què bo, acàs lo que dic és mentira? Sí o no?
Xe què bo - 29/01/2021
Alziro estàs tort? Ho dic perquè veus, escoltes i dius la mitat o el que t'interessa? Que els homes pateixen discriminació, violència i mort esta clar, i les dones no? Cal mirar la veritat i no només una part
Obri els dos ulls, no només un
alziro - 29/01/2021
Xe què bo, eres un analfabet funcional crònic. En cap moment he dit que les dones no patixquen discriminació o violència, he dit que LA MAJORIA són hòmens. Encara no he sentit a cap feminista demanar la igualtat en treballs com la construcció o la recollida del fem nocturn. Al final serà cert allò de que "les dones volen la igualtat per a lo que els interessa".
Per cert, a vore si escrius millor ("té se crema", "té ix", "se")...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal