Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira amplia la campanya d’animació lectora als centres educatius de la ciutat

Es tracta d’exemplars de les obres guardonades en diverses modalitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019



._000796

L’Ajuntament d’Alzira mitjançant la Regidoria de Cultura, continua amb la campanya d’animació lectora que va encetar el passat mes de novembre, amb la donació de llibres a tots els centres educatius de la ciutat. Es tracta d’exemplars de les obres guardonades en diverses modalitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019.

A més, en esta ocasió també s’ha inclòs un USB que conté la versió en valencià i en castellà del vídeo promocional Alzira: una ciutat de futur, editat per l’Ajuntament i diversos exemplars del quadernet de l’Editorial Reclam,Què és això de l’emergència climàtica? de Roger Pons i Pedro Domínguez.

“Amb esta campanya realitzada des del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià) volem fomentar la lectura d’obres escrites en la nostra llengua i també el respecte i cura del medi ambient. A més, afig, donem suport als nostres escriptors i escriptores que, com el professor Bernat Montagut, escriuen en castellà. Esperem que tots els membres de la comunitat educativa coneguen i valoren l’aposta que fa l’Ajuntament d’Alzira per dotar els centres de materials didàctics i publicacions que estan vinculats a la nostra ciutat” ha explicat Alfred Aranda, regidor de Cultura.

Els llibres, adequats a cada nivell educatiu, es distribuiran als centres de primària, al centre d’educació especial Carmen Picó i a l’associació La Nostra Veu el llibre El misteri de la Serra Perduda de Francesc Gisbert. Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (2019). Edicions Bromera i el llibre-disc Desfem de Dani Miquel (2019) publicat pel Consorci Ribera i Valldigna.

D’altra banda els centres de secundària, batxillerat i CFPA Enric Valor rebran el llibre Coppelius, el creador d’autòmats de Rosa Maria Colom. Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (2019). Edicions Bromera i la novel•la Ossa arida. El papa del mar de Bernat Montagut Piera (2020). Editorial Reclam.

El tercer lliurament de llibres, que forma part d’esta campanya d’animació lectora, tindrà lloc a partir d’abril i està destinat, principalment, als centres de batxillerat i de persones adultes. 

Esta campanya compta amb la col•laboració de la Regidoria d’Educació i Infància, la Regidoria de Turisme i la Coordinadora de centres en valencià de la Ribera.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

  

 

 

  


._000472VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Educación y Formación
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat Montagud - 14/01/2021
Agradezco al concejal de Cultura, Alfred Aranda, la inclusión de "Ossa arida. El papa del mar" en el lote de libros que ingresarán en las bibliotecas de los centros. Sugiero que, dentro de las actividades extrescolares, se pudiese programar alguna visita a la fortaleza templaria de Peñíscola.
Benito - 14/01/2021
Alfred Aranda: "A més, afig, donem suport als nostres escriptors i escriptores que, com el professor Bernat Montagut, escriuen en castellà"
¡Ya ve D. Bernardo! Que tenga que dar las gracias porque el Ayuntamiento de Alzira promocione una obra suya que está escrita en castellano. Estos iletrados si van a Peñíscola no será para ver el castillo, será para tumbarse en la arena con el castillo de fondo... ¿pero de verdad cree que esta gente sabrá quién fue el Papa Luna o les podrá interesar? A estos los sacas de la Albufera y se creen que están en otro planeta. Por cierto, muchas gracias.
Pero vamos a ver Aranda... en un borrador de 5 folios de D. Bernardo hay más cultura y calidad literaria que en todo lo que escriba el departamento del SERVAL durante un año; ¡pero sí, esos zotes no supieron ver 40 faltas de ortografía en 20 líneas de un monolito!
Pero claro... que se puede esperar de un concejal castellanófobo como tú que desprecia todo lo que tenga que ver con literatura castellana.
Cualquiera iletrado que junte cuatro letras en valenciano escribiendo aleshores, gairebè, tothom y use la l·l ya os creéis que es Cervantes y, sin embargo, a alguien con una trayectoria como Montagud lo citáis como si le hicierais un favor... ¿Cuántos escritores locales hay en Alzira que escriben en castellano y no los apoyáis? Veo que los Reyes Magos no han dejado vergüenza política en el ayuntamiento para que os la repartáis entre todos los miembros de la corporación municipal.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal