Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep, per segon any consecutiu, un reconeixement estatal a l’excel·lència en Serveis Socials

També s’ha atorgat un premi europeu pel procés participatiu de la Llei de Serveis Socials



._000793

._000795

La regidoria de Serveis socials de l’Ajuntament d’Alzira revalida el reconeixement estatal a l’excel·lència per l’esforç pressupostari en elevar la inversió social. el passat any ja va rebre este distintiu a les Jornades DEC celebrades a Madrid.

L'Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials ha realitzat, un any més, una anàlisi detallada dels pressupostos que els Ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a “Serveis Socials i Promoció Social” d’acord amb les dades del pressupost 2019 publicat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques en el portal de l'Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les Entitats Locals.

Alzira és un dels 34 ajuntaments a escalaestatal quecomplixen els 3 criteris d'excel·lència, es fa un reconeixement als ajuntaments que tenen una inversió social superior als 100€ per habitant, l'esforç pressupostari realitzat és superior al la despesa social del passat pressupost i que la despesa social de 2019, supere el 10% del pressupost general no financer.

“Seguim treballant per augmentar la inversió en servis socials i aportem per continuar en esta línia per elevar la inversió social al nostre país i per vocació d'atendre els alzirenys i alzirenyes des d'uns serveis socials dignes i de qualitat” ha explicat la regidora, Marina Mir.

Enguany les jornades sobre el DEC Local en les quals s’atorguen estos reconeixements no s’han celebrat, i només s’ha portat a terme la comunicació dels resultats d’este estudi.L'estudi està elaborat amb dades de 384 ajuntaments de més de 20.000 habitants (dels 421 que hi ha a Espanya) la inversió social global dels quals va ascendir a 3.157 milions, un 10% més que en l'exercici anterior.

 

European Social ServicesAwards 2020 convocats per la European Social Network

D’altra banda, des de la Vicepresidencia i Conselleriad’Igualtati PolítiquesInclusivescom des de la Universitat de Valèncias’hafet arribar a l’Ajuntamentl’agraïment per la seuacol·laboració i participacióenprojecte sobre el procésparticipatiu de la Llei i delsLaboratoris de ServeisSocials de la Comunitat Valenciana, projecte que ha rebut un premien elsEuropean Social ServicesAwards 2020 convocats per la European Social Network.

Aquest guardó representa una distinció a les bonespràctiques en serveissocialsaixícom a l’enfortiment de les sinèrgies entre praxis, política i investigació a l’objecte de millorar la vida de les persones i de les comunitats. Un premi que reconeixl’esforç del conjunt de persones professionalsdelsserveissocials, delsajuntaments, mancomunitats i diputacions, col·legis i associacionsprofessionals, entitats del tercer sector d’acció social, entitatsempresarials, sindicats i universitatspúbliquesvalencianes, entre d’altres. Totes elles fan possible, dia a dia, la garantia i sostenibilitat del Sistema PúblicValencià de ServeisSocials, quart pilar de l’Estat del Benestar. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 


._000723


._000743

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y CelebracionesServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

xavier cantera - 12/01/2021
ENHORABONA!!!!!!!!!
alziro - 12/01/2021
M'agradaria saber quants d'ixos més de 100 euros per habitant s'han destinat als quasi 4000 parats d'Alzira. Gràcies.
Salvador IJ - 12/01/2021
Moltes felicitats.
SALVA - 12/01/2021
En este año analizado, somos el único ayuntamiento de más de 20.000 habitantes de nuestra autonomía, con la valoración de excelente. Solo 34 de toda España con esa valoración, Enhorabuena por el buen trabajo y además por segundo año consecutivo. Sr. alziro, esto ha sido en los años 2018 y 2019, que no había pandemia. Gracias
alziro - 12/01/2021
Claro SALVA, se me olvidaba que en 2018 y 2019 no había parados en Alzira.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal