Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La cavalcada d’enguany farà un recorregut per les barriades d'Alzira i es podrà seguir des de les cases

A les 16:00 hores s’espera l’arribada a l’Ajuntament de la ciutat


 


._000793

._000795
 
Com ja es va anunciar, enguany la cavalcada dels Reis d’Orient visitarà els barris de la ciutat perquè tots els xiquets i xiquetes puguen saludar Ses Majestats des de les seues cases, balcons, cantonades o el punt més pròxim del recorregut.

Per tal d’adaptar-se a les mesures de seguretat en tot cas cal respectar la distància de seguretat establida per la sanitat pública, i en cap cas en grups de diferents unitats familiars de convivència. Per minimitzar el contacte, no es llançaran caramels ni joguets. Des de l’Ajuntament apel·lem a la responsabilitat de tots i totes en este dia tan especial per als nostres menuts.

Per tal d’adaptar-se a esta situació sanitària i evitar les aglomeracions, gaudirem d’una celebració diferent. A les 16.00 hores s’espera l’arribada a l’Ajuntament de la ciutat, que es podrà seguir des de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira. Una vegada a la casa consistorial l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavi Pérez, els donaran la benvinguda i els atorgaran la clau de la ciutat.

A partir de les 16.30 hores la caravana dels Reis recorrerà els carrers d’Alzira amb els seus vehicles. Faran un passeig per gran part dels carrers de la ciutat, precedits pels equips de protecció civil, acompanyats per una comitiva amb animació musical i els patges reials.

 

Horaris aproximats de visita als barris i zones:

- De 16.30 a 17.20 hores: Venècia, Josep Pau, Ana Sanchis, parc de l’Alquenència, Marina Espanyola, la Vila, la Malva i avingudaSantsPatrons.

- De 17.20 a 18 hores: la Graella, plaça el Respirall, el Racó, Sant Joan i Albuixarres

- De 18.30 a 19.10hores: les Basses, SantsPatrons, Pere Crespí, Camilo Dolz, Sagrada Família, l’Alquerieta i la Muntanyeta.

- De 19.10 a 20 hores: Caputxins, Pere Morell, Lluís Suñer, Albuixarres-Camí Fondo i les Barraques

Com a colofó, a les 19.30 hores, disparada simultània de focs artificials, des de 4 punts diferents de la ciutat: plaça Ana Sanchis, llavador de l’Alquerieta, plaça del Regne i plaça Elisa Ramírez (Mancomunitat).

“Volem que el 5 de genersiga màgic i que els xiquets i xiquetes d’Alzira puguen saludar Ses Majestats els Reis d’Orient des dels seus balcons, finestres i des de la porta de casa. No oblidem que el més important en este dia és la màgia i l’alegria dels nostres xiquets i xiquetes, i és responsabilitat de tots mantindre-la. Demanem la col·laboració de tota la població per a complir les mesures de seguretat”, ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez.

Enguany no serà possible fer les habituals visites a les residències i a l'hospital de la ciutat, de manera que l'Ajuntament farà arribar als xiquets i xiquetes hospitalitzats estos dies un xicotet detall i els trasllada els desitjos d'una recuperació ràpida.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/01/2021
"A les 16.00 hores s’espera l’arribada a l’Ajuntament de la ciutat"
A ver si, con suerte, dejan de regalo vergüenza para que se la repartan los políticos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal