Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Prop de 267.000 usuaris han fet ús del transport públic a Alzira

Creix el carnet Bono Social, la qual cosa ha permés que un poc més de 164.000 viatges estiguen acollits a este tipus de modalitat


 


._000723



._000743

 

El servici de transport urbà a la ciutat d’Alzira ha continuat realitzant-se en 2020, seguint les mesures sanitàries establides pel Ministeri de Sanitat. A causa de la situació derivada per la pandèmia, confinament inclòs, el nombre d’usuaris en el transport urbà s’ha vist reduït.

No obstant això entre novembre de 2019 a novembre de 2020 el servici d’autobús municipal ha comptat amb un nombre considerable de viatgers, 266.802 persones.

Coincidint en el confinament els mesos d’abril i maig són els que enregistren les xifres més baixes, mentre que febrer de 2020 ha sigut el mes que té un major nombre d’usuaris del transport públic.

El que no ha part de créixer és l’expedició del carnet Bono Social, la qual cosa ha permés que un poc més de 164.000 viatges estiguen acollits a este tipus de modalitat a l’hora d’utilitzar l’autobús municipal. Una vegada més febrer de 2020 ostenta la major xifra de persones que han utilitzat el Bono Social.

«Estes xifres demostren que a pesar de la incidència a la baixa d’usuaris en els mesos de confinament per la pandèmia i de les mesures de seguretat, que sempre es complixen, i que poden dissuadir a l’hora de fer ús del servici, Alzira és una ciutat on el transport públic compta amb una elevada repercussió en la seua utilització, ja que prop de 45.000 habitants, quasi 267.000 usuaris han fet ús de l’autobús municipal», segons Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans.  

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira. 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal