Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 'Alzira viu el Nadal' és la campanya del Serval per a promocionar l’ús del valencià al comerç local

S’enceten les actuacions en l’àmbit educatiu amb el lliurament de Premis del III Concurs de Redacció Juvenil en Valencià, hui divendres 11 a les 17 hores en la porta de l’Ajuntament



._000763

._000780
._000788

La Regidoria de Cultura, a través del Servei de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira, Serval, llança un any més les accions de promoció i ús del valencià per a fomentar l’ús del valencià en l’àmbit. Estes accions s’engloben en la campanya “Alzira viu el Nadal, prevista per a estes festes.

Alfred Aranda, regidor de Cultura i Promoció del Valencià ha assenyalat que: “Amb estes campanyes volem animar a comprar en el comerç local a temps que fem que el valencià estiga present en tot allò que envolta les festes de Nadal: jocs, cançons, menjars o tradicions i que ens identifiquen com a valencians, sempre amb naturalitat i oberts a altres cultures”.

S’enceten les actuacions en l’àmbit educatiu, amb el lliurament de Premis del III Concurs de Redacció Juvenil en Valencià, hui divendres 11 a les 17 hores en la porta de l’Ajuntament. Hi acudiran els guanyadors, familiars i professorat. El tema d’enguany ha sigut “Que t’agradaria somiar” i han participat vora 300 alumnes dels centres educatius d’Alzira, repartits en quatre categories. A: 1r i 2n d’ESO; B: 3r i 4t d’ESO; C: Batxillerat, Escola d’Adults i Cicles Formatius, i D: 5é i 6é de Primària.

També enguany, es repartiran en totes les escoles les cartes dels Reis d’Orient perquè les xiquetes i xiquets d’Alzira puguen enviar-les per correu o lliurar als ajudants dels reis que trobaran en diferents llocs de la ciutat del 28 de desembre al 2 de gener. Les cartes tenen un disseny divertit i en valencià.

En l’àmbit comercial i de cara a donar suport a les nostres botigues de regals, joguets, roba de xiquets, llibreries i papereries l’Ajuntament repartirà adhesius per a regals amb lemes com “Espere que t’agrade”, “El millor regal eres tu”, “Fem un consum responsable”, “Regala’m un somriure”, “Bones festes”, “Bon Nadal”, “En valencià, millor” i “Alzira viu el Nadal”.

Per quart any consecutiu, es repartiran unes bosses de tela amb el lema “Alzira viu el Nadal” a les verduleries, fruiteries i forns per a regalar als primers clients que hi vagen a comprar durant els dies 16 i 17 de desembre.

També de cara als comerços de la ciutat, es lliurarà el calendari laboral d’Alzira als comerços de la ciutat, com es fa des de fa molts anys per part del Serval.

Ja en passar les festes de Nadal, tindrà lloc la campanya del repartiment de cartells i etiquetes de rebaixesals comerços de roba, calçat, complements i similars. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

._000647

._000749
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Harto - 11/12/2020
Por cojones todo en valenciano.
Esta dictadura del valenciano no se había vivido nunca en Alzira.
jomateix - 11/12/2020
Benito calla ja.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal