Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Partit Popular d'Alzira vota no als pressupostos 'per irreals, mantenen les mateixes previsions d'inversions que abans de la pandèmia'

José Andrés Hernández, portaveu del PP d'Alzira: "Un ajuntament que destina el 50 % del pressupost a pagar als funcionaris es troba en fallida tècnica"


 

 

Membres del Partit Popular van realitzar, ahir divendres, una roda de premsa en la seua seu per a comentar les esmenes que han presentat en els pressupostos a nivell local, autonòmic i nacional.

En la roda de premsa estaven presents José Andrés Hernández, portaveu del Partit Popular d'Alzira; Antonio Saá, membre de la gestora del PP de la Ribera Alta; Elena Bastidas, presidenta provincial del Partit Popular i Fernando de Rosa, senador del Partit Popular per la Comunitat Valenciana al Senat.

Respecte als pressupostos municipals, José Andrés Hernández va manifestar que havien votat en contra perquè per als populars són uns pressupostos totalment irreals, "ja que disposen de la mateixa previsió d'inversions que els anteriors quan no existia la pandèmia del COVID-19".

D'altra banda, també expresse el seu malestar al no poder participar de cap manera en aquests pressupostos, a més de comprovar que no existeix cap aportació d'una altra força política de la ciutat que no siga de l'equip de govern.

"Com sempre han intentat fer-nos arribar la informació a més tardar possible perquè els partits de l'oposició no tinguen temps a preparar les seues intervencions i molt menys a presentar esmenes", va assegurar Hernández.

També crítica que el capítol un, el que fa referència a les nòmines dels treballadors de l'Ajuntament, estic ja prop de superar el 50%," en Ciències Polítiques sempre s'ha dit que un ajuntament que gasta la meitat del seu pressupost en pagar als seus treballadors es troba en fallida tècnica", segons el portaveu.

De les esmenes que van presentar amb la intenció que es convertiren en uns pressupostos més sensibles amb els autònoms, els comerços, l'hostaleria i tots els col·lectius més desfavorits de la ciutat, deixant de costat altres despeses supèrflues, s'han trobat, una vegada més, que no s'ha tingut en compte cap d'elles.

Als populars d'Alzira també els ha sorprés que després de sol·licitar ells informació per part de tècnics per a esbrinar que està passant amb el Canal dels Basses,per les tres inundacions continuades que porta patint Alzira en els dos últims anys, ara siga el propi equip de govern el que plantege recaptar més informació per part dels tècnics per a esbrinar què és el que succeeix i poder intentar solucionar està problemàtica.

E6D

 

._000590
._000606 
 
.-000466

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 05/12/2020
Me parece que después de la era " IVAN ", hay exceso de funcionariado, algunos al parecer solo hacen media jornada, el resto de la jornada,????????.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal