Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
miércoles, 18 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els PLCA 2019 arriben als centres educatius d’Alzira

Amb la distribució d’exemplars dels llibres guardonats als PLCA 2019 entre el públic infantil i juvenil


._000686
._000578 
._000575

Continuant amb la promoció i difusió dels PLCA, l’Ajuntament d’Alzira enceta una nova campanya per a distribuir els exemplars dels llibres guardonats als PLCA 2019 entre el públic infantil i juvenil a les escoletes municipals, col·legis i instituts.

La Regidoria de Cultura, a través del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià) vol contribuir al foment de la lectura d’obres escrites en la nostra llengua i obsequia a tots els centres educatius d’Alzira amb exemplars de les obres guardonades i ja publicades en diverses modalitats dels PLCA 2019.

“Amb aquesta campanya de promoció i difusió dels PLCA volem que es conega i valore l’aposta que fa l’Ajuntament d’Alzira per tal d’augmentar l’ús i l’estima per la nostra llengua i literatura. Vull agrair la col·laboració del professorat que fa que els xiquets, les xiquetes, els joves i els adults gaudisquen de la lectura i fomenten la imaginació i l’esperit crític”, ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda. La distribució es realitzarà en tres fases:  

La primera fase comença esta mateixa setmana amb la visita del regidor el proper dijous a l’escoleta municipal Llepolies i el col·legi Albortxí. Al llarg del mes de novembre visitarem l’alumnat del primer curs de les escoles infantils, el centre d’educació especial Carmen Picó i l’associació La Nostra Veu, on es repartiran els llibres guanyadors del Premi internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera Valldigna, Nina, de Seta Gimeno (2018), Monstre verd, de Canizales, i La cabra Serafina, de Blai Senabre i Anna Font (2019), publicats per Edicions Bromera. També es portarà el CD Cap al sud, de Paco Muñoz. La segona fase serà al mes de gener, quan l’alumnat d’ESO i de batxillerat rebrà els llibres guanyadors en 2019: el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, El misteri de Serra Perduda, de Francesc Gisbert, el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, Coppelius, el creador d’autòmats, de Rosa Maria Colom, el Premi de Teatre Palanca i Roca, Perquè t’estime, que si no..., de Carles Alberola, el Premi de Poesia Ibn Hafaja, Camelot o la poesia social, de Joan Deusa, i el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, No sabràs el teu nom, de Vicent Usó (2019), tots publicats per Edicions Bromera.

Per últim, en la tercera fase, a l’abril, l’alumnat d’ESO i de batxillerat rebrà exemplars dels llibres dels nostres autors: Les cendres del cavaller, Vicente Blasco Ibáñez, Sant Vicent Ferrer... i també Alzira, l’illa del Xúquer, publicats per Edicions bromera.

A més l’alumnat de segon curs de primària rebrà també el quadern Descobrim el Pont a la Natura, d’Alfred Aranda, en col·laboració amb els artistes Álvaro Riquelme, Mai Hidalgo i Empar Piera, publicat per Edicions 96. “La situació sanitària actual no ens ha permés dur a terme les animacions artístiques i mediambientals que havíem previst al voltant del mural El pont a la Natura, per això, hem volgut fer arribar este quadernet a cada alumne de segon de primària perquè el complete a l’escola o a casa”, ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 ._000716

._000759
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 18/11/2020
Aranda: "l’aposta que fa l’Ajuntament d’Alzira per tal d’augmentar l’ús i l’estima per la nostra llengua i literatura".
Homero en griego, Virgilio en latín y Aranda en valenciano.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal