Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira es lliuren en streaming

La gala i el sopar de celebració s’han suspés a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19



._000746

Enguany, el lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira no tindrà lloc durant el tradicional sopar literari a la Sala Rex Natura d’Alzira, com a conseqüència de les mesures sanitàries vigents per l’epidèmia de COVID-19.

La gala ha estat substituïda per un programa audiovisual que es podrà seguir en directe el divendres 13 de novembre a partir de les 20 h, als canals de YouTube de Bromera, a la web de l’Ajuntament d’Alzira, així com a les xarxes socials.

El canvi de format ha motivat una campanya protagonitzada per diverses persones del món de la cultura que han volgut mostrar el seu suport a aquesta iniciativa. Pots vore un vídeo de la campanya de suport ací: https://youtu.be/PknRoXRfxY4

L’acte estarà conduït per l’actriu valenciana Iolanda Muñoz i hi intervindran tant els guanyadors de les huit categories del certamen com representants de les entitats que les patrocinen: la Universitat de València (divulgació científica), la UNED (poesia), la Fundació Bancaixa (narrativa juvenil), la Fundación Aguas de Valencia (teatre), el Consorci Ribera i Valldigna (àlbum il·lustrat), la Mancomunitat de la Ribera Alta (assaig), l’Ajuntament d’Alzira (novel·la) i Edicions Bromera (narrativa infantil).

Ara per ara, ja és públic el nom dels guanyadors dels guardons de teatre, juvenil, infantil i àlbum il·lustrat dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020. El jurat ha atorgat a Marta Barceló el XV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira per l’obra Anar a Saturn i tornar; Joanjo Garcia ha rebut el XXV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil per Els adeus del Jaguar; Francesc Puigpelat ha estat guardonat amb el XXV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per l’obra Cançons llunàtiques; i Joan Subirana, Subi, ha guanyat el V Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Enric Solbes Consorci Ribera i Valldigna per La sopa de Tomàs.

Els guardonats de la resta de categories, el XXXII Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, el XXVI Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, el XXII Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta i el XV Premi de Poesia Ibn Hafaja, es donaran a conéixer en directe la nit del 13 de novembre.

Per a sol·licitar més informació, pots posar-te en contacte amb el departament de Comunicació de Bromera a través de l’adreça [email protected] o dels telèfons 661 936 247 / 962 459 705, a l’atenció de Sandra Capsir. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.


 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal