" />

Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira, a través d’IDEA, ja té operativa la plataforma de compres al comerç local alziraescomercio.com

40 establiments ofereixen vora 2.000 productes que dos motos elèctriques faran arribar als domicilis dels consumidors

 


._000768

._000693


._000609

Hui s’ha presentat de manera telemàtica la plataforma de venda online alziraescomercio.com. A la reunió han assistit l’alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea de comerç, Diego Gómez, el responsable de l’empresa que ha desenvolupat el projecte, Álvaro Muñoz i la directora de Idea, Carmen Herrero.

Des d’este matí la ciutadania pot fer ja les seues compres a través d’Internet en este marketplace que reunix 2660 productes de 40 comerços i botigues de la ciutat. A alziraescomercio.com el client trobarà tota l'oferta comercial de la ciutat d'Alzira, amb la comoditat de la venda online

“A través ests projecte, naix, després de mesos de treball, volem ajudar a reactivar l’economia del xicotet comerç i augmentar les seues vendes. Esta situació sanitària ha estat un autèntic repte per als nostres comerciants i pensem que amb esta eina ens posem al seu abast per a reactivar-nos” ha comentat l’alcalde.

Aquesta insòlita etapa de crisi sanitària ha posat de manifest la necessitat d'una ràpida adaptació del xicotet comerç a altres canals de venda diferents de les vendes tradicionals, com la venda a domicili, demanats per whatsapp, contactes per xarxes socials… i amb l’escenari actual esta pot ser una nova via per a les vendes del comerç local, màximament davant un nou escenari incert de restriccions de circulació i horaris.

La plataforma permet fer les compres amb identificant-nos com a usuaris o bé com a convidats. Accedirem així als productes ordenats per categories, nom de la botiga, preus, ofertes…

Cal destacar que el servei de distribució logística de la plataforma es farà amb dos motos elèctriques que repartiran a un radi de huit quilòmetres al voltant d’Alzira: Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, La Barraca d’Aigues Vives, Benicull, Benimuslem, Carcaixent, Corbera, Guadassuar, LAlcúdia i Polinyà. Esta distribució serà sense cost addicional tant per a les botigues com per als clients i estarà disponible de dilluns a dijous, d'11 a 15 hores i de 18 a 20 hores i s'ampliarà fins a les 21 hores els divendres i els dissabtes. A més, el servei comptarà amb un magatzem cedit pel consistori per a la utilització dels negocis.

Per la seua banda el tècnic de l’empresa que desenvolupa el projectes, Àlvaro Muñoz, ha explicat que durant el primer mes i com a període de proves, les compres només es podran fer per a Alzira i els seus voltants i posteriorment estaran disponibles per a la Província, Comunitat i España. En estos casos les despeses d’enviament seran addicionals. A més ha comentat que la plataforma està viva i contínuament es treballa en millores i actualitzacions per a millorar l’experiència de compra. Un exemple és la incorporació de la possibilitat de comunicació a través de whastapp entre el client i el venedor.

La plataforma té un cost municipal per als 3 mesos inicials de 39.720 euros, en els quals s’inclouen les despeses de l’implementació i arquitectura de la plataforma online i que no suposa cap cost per al comerç. A partir del quart mes s’estipula una quota màxima per comerç de 50 €, exclusivament per a publicitat en xarxes socials.

Pel que fa al cost municipal que assumix l’Ajuntament d’Alzira, s’ha sol·licitat subvencions a diversos organismes per al finançament del projecte: Cámara de Comerç, dins dels Projectes singulars per a la modernització, FEMP, amb el Concurs d’Idees innovadores al Comerç Minorista, així com a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

La posada en marxa de alziraescomercio.com ha suposat un procés de digitalització del comerç local i pretén arribar a totes les pimes de la ciutat. Solucions com la digitalització plantegen un escenari necessari per a l'increment de les vendes, la promoció i la visibilitat del comerç local en el seu conjunt. Cal recordar que tots els establiments d’Alzira poden incorporar-se a la plataforma en qualsevol moment o informar-se del funcionament a través del correu [email protected]

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

  


._000677

._000591

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pesadilla - 02/11/2020
Se puede saber que negocios son los que están adheridos?. Esas motos tan monas las hemos pagado los ciudadanos o son particulares ?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal