Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Quatre policies han resultat afectats per inhalació de fum en l'incendi d'Alzira mentre evacuaven els edificis

S’ha atés un veí al mateix lloc dels fets per part de l’equip mèdic de l’ambulància mobilitzada


 

 

La Policia Local d’Alzira rebia al voltant de les 4 de la matinada gràcies a la col·laboració ciutadana, el 112 avisa d’un possible robatori en un taller de motos, situat al carrer Trinidad Redal d’Alzira. A la seua arribada comproven que en realitat es tracta d’un incendi.  Els vidres de la planta baixa han explosionat de la mateixa manera que els vehicles que estaven dins d’un taller de motos. Immediatament avisen els bombers, que aconseguixen controlar i extingir el foc prop de les 5 de la matinada. Des del primer moment tant la Policia Local amb la col·laboració de la Policia Nacional comencen a donar avís i desallotjar els veïns de l’edifici, prop de 70 persones que han pogut eixir sense incidències per l’escala principal, accessible des del carrer Requena. En la intervenció dos agents municipals i dos de la Policia Nacional han hagut de ser ingressats a l’Hospital de la Ribera per inhalació de fums. A hores d’ara un d’ells ja ha estat donat d’alta. També s’ha atés un veí al mateix lloc dels fets per part de l’equip mèdic de l’ambulància present.

“Hem d’agrair la ràpida intervenció dels agents que han fet possible que tot el veïnat haja pogut eixir sense problema. Cal reconéixer el dur treball que porta a terme la nostra policia per a salvaguardar-nos i vetlar per la seguretat dels alzirenys i alzirenyes. En estos moments desitgem la ràpida recuperació dels companys i traslladem també l’agraïment al veïnat per la seua col·laboració, que una vegada més ha estat essencial per a l’èxit d’esta intervenció”, ha manifestat la regidora de seguretat, Sara Garés. Els bombers també han acompanyat els veïns i veïnes a les seues cases per a comprovar els danys que han patit a les seues propietats. L’edifici ha estat valorat pel tècnic municipal d’Urbanisme que en una primera inspecció ha manifestat que no patix danys estructurals.  


Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal