Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira destina 95.000 euros a ajudes per a entitats socials municipals en 2020

El compromís de l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social és seguir augmentant les ajudes per al proper exercici 2021


Altavoz inteligente con Alexa
Nota: esta oferta es puntual, puede que se consulte en fechas posteriores y ya no esté en vigor.
 

La Regidoria d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda de l’Ajuntament d’Alzira ha comunicat la concessió de les ajudes que destina a les associacions i entitats d’Alzira que dediquen els seus esforços a activitats de caràcter social. En 2020, el total designat ascendix a 95.000 € i la convocatòria de subvencions municipals a entitats socials municipals va ser aprovada per la Junta de Govern Local, en la sessió celebrada el dia 30 d’abril de 2020. La quantitat destinada este any, segons ha assenyalat la responsable de l’àrea, Marina Mir, “és una demostració de l’aposta d’este Ajuntament per recolzar el paper fonamental i vertebrador d’entitats que des del voluntariat actiu treballen per aportar millores socials en cadascun dels seus camps d’actuació. Cal recordar que des que començàrem la passada legislatura i al llarg de la present, este Equip de Govern ha augmentat tant com ha estat possible el pressupost destinat a estes ajudes, i que hem duplicat, només en quatre anys, la quantitat que abans s’hi assignava. Ara el compromís que ratifiquem des de la Regidoria és continuar amb les polítiques socials en esta direcció i augmentar el pressupost de cara al proper exercici 2021. D’aquesta manera volem agrair l’esforç de totes les entitats i associats a les mateixes que treballen per les persones dia a dia”. L’assignació que s'abonarà a les associacions, requerirà justificació prèvia i la presentació del corresponent compte justificatiu i s’ha adjudicat segons els criteris establits en les bases publicades. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 


._000697

 

 

._000500 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal