Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 1 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Partit Popular denuncia que el govern alzireny seguix sense reunir al Consell Agrari Municipal

En l'última junta de portaveus es va demanar que es reunira el consell per a tractar temes com la prevenció de robatoris en el camp


.-000367

._000763

._000688

Seguix el ninguneo al sector agrari. El govern alzireny seguix sense reunir al Consell Agrari municipal inclús després de diverses advertències del grup municipal Popular en les que s'ha demandat la convocatòria urgent. Sense anar més lluny en l'última junta de portaveus es va demanar que es reunira el consell per a tractar temes com la prevenció de robatoris en el camp davant de l'imminent començament en 10 dies de la campanya cítricola.

El ninguneo a este col·lectiu representat a través d'este òrgan consultiu fa pensar una vegada més que els agricultors no entren en els plans del pacte de la Vila.

Els populars hem demanat per activa i per passiva que es reunisca a totes les associacions agràries amb implantació en la nostra ciutat per a demanar informació i propostes que permeten col·laborar amb la labor de la policia perquè cap agricultor de la nostra ciutat haja de patir la pèrdua de la seua collita, fruit del treball de tot un any asunt que pareix no preocupar a l'equip de govern alzireño.

El tema robatoris, camins rurals, neteja de barrancs, plagues d'animals salvatges entre altres s'està portant davall l'ordene i mane sense consultar en tota la legislatura amb els experts de l'activitat agrària que sense ànim de lucre oferixen la seua experiència per a millorar les gestions del medi rural.

Partit Popular Alzira

 

 

 

 

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal