Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de agosto de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comença a Alzira el Pla d’Ocupació Social amb 20 treballadors que perderen la seua feina a causa de la COVID19

Diego Gómez: “El Pla d’Ocupació Social dona resposta a una estratègia aprovada al Consell Econòmic i Social a proposta dels sindicats”


 .-000403

El Pla d’Ocupació Social es va crear per tal de mitigar la desocupació a la nostra ciutat a causa de la crisi sanitària, social i econòmica de la COVID19. L’objectiu és aproximar al mercat laboral les persones desocupades mitjançant contractes temporals en els diferents departaments municipals.

No es tracta únicament d’adquirir experiència en un treball determinat, sinó també que esta experiència actue en benefici personal, i tinga un apropament a la reincorporació al mercat laboral a través de la realització de l’Itinerari Vital Individualitzat, per tal de millorar la seua ocupabilitat.

Dins d’este programa es poden diferenciar dues modalitats. Per una banda, treballs per a personal no qualificat amb un total de 20 treballadors. El dimecres 5 d’agost començaran a treballar amb un període mínim de 6 mesos prorrogables segons les necessitats del servei, per a realitzar les funcions d’ajudant de manteniment, neteja, jardineria, obra, pintura, personal de magatzem, càrrega i descàrrega.

D’altra banda, una segona modalitat dirigida a persones qualificades amb un total de 13 llocs, sent una estimació, que podrà ampliar-se, segons les necessitats. Esta modalitat està en procés de baremació de les sol·licituds presentades, començaran al mes de setembre amb període mínim de 6 mesos prorrogables per a realitzar les següents funcions, segons perfil:

 

· oficial de 1ª d’electromecànica,

· tècnic en mitjans audiovisuals i comunicació,

· tècnic de formació,

· tècnic en orientació laboral,

· administratiu/va,

· auxiliar d’atenció a l’usuari,

· oficial de 1ª d’obra,

· oficial de 1ª d’electricista,

· enginyer/a industrial electricitat,

· tècnic de comunicació i,

· tècnic de prevenció de riscos laborals.

 

El pressupost del programa és de 500.000 €. Part d’esta quantitat és finançada per les partides que estaven dedicades a les festes de la ciutat anul·lades per la situació provocada per la COVID19.

Segons ha declarat l’alcalde Diego Gómez: “El Pla d’Ocupació Social dona resposta a una estratègia aprovada al Consell Econòmic i Social a proposta dels sindicats”.

 

Nota de premsa del departament de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira

 


._000715

 ._000703

._000745 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal